Dragoș Dolănescu, sechestrat în Costa Rica. Ce s-a întâmplat cu fiul regretatului artist de muzică populară

Bosioc Cristina, 05 dec.. 2019

Dragoș Dolănescu a vorbit despre clipele de groază prin care a trecut când a fost sechestrat de poliție în Venezuela. fiul regretatului artist d emuzică populară, Ion Dolănescu, s-a temut pentru viața sa.

Dragoș Dolănescu, sechestrat în Costa Rica. Ce s-a întâmplat cu fiul regretatului artist de muzică populară

Din fericire, cu intervenții la nivel înalt, Dragoș Dolănescu a putut fi eliberat în siguranță, însă nu va uita niciodată clipele urâte prin care a trecut în aeroportul din Costa Rica.

„Am zburat la Caracas, în Caracas m-au reţinut în jur de o oră în aeroport, după aceea au reuşit cei de la opoziţie să mă scoată. pentru că ei deja de mai multe ori au deportat alţi parlamentari care s-au dus să ţină piept opoziţiei.

Ne-am dus chiar în Parlament, acolo i se spune Palatul Federal şi am dat interviuri, am vorbit chiar în Parlament. Eu personal am cerut libertate deplină. Când am ieşit de la aeroport aşteptau cei de la opozitie, am intrat într-o maşină mare. Două în faţă, două în spate la maximă viteză să mă ducă la hotel.

La hotel era plin de bodyguarzii de la opoziţie şi în faţa hotelului erau militari de la Maduro cu rachete militare.”, a declarat Dragoș Dolănescu, la Agenția Vip.

Vă remintim că DRagoș Dolănescu ete deputat în Parlementul din Costa Rica de câțiva ani buni. Cu ceva timp în urmă declarase că are un salariu egal cu 10.000 de dolari, însă taxele pe care le plătește sunt foarte mari și rămâne cu 7000 de dolari în mână. Se pare că partidul său militează pentru reducerea taxelor.

Citește și: Ce i-a spus Ion Dolănescu fiului său, înainte să moară. Cuvintele pe care Ionuț nu le va uita niciodată

Citește și: Casa lui Ion Dolănescu din Caimatei a fost vandalizată. Au dispărut toate lucrurile de valoare← Close