Dramă uriașă pentru Simona Halep! E vorba de un antrenor drag ei, ajuns la spital în stare gravă!

Adrian, 19 dec.. 2019

Dramă uriașă pentru Simona Halep! E vorba de un antrenor drag ei, ajuns la spital în stare gravă! ”Ne-am înțeles foarte bine și mi-a rămas la suflet”. Primul antrenor al Simonei Halep a ajuns, în urmă cu puțin timp, adus de un elicopter de la Constanța, la Spitalul Universitar din București, în stare gravă.

Conform primelor informații, antrenorul Simonei Halep a suferit un infarct, medicii din Constanța luând decizia să îl tranfere, de urgență, la Spitalul Universitar din București pentru tratament și eventualele intervenții necesare.

Fostul antrenor al Simonei Halep a suferit un infarct, iar medicii de la Spitalul din Constanta au decis transferul lui la București. Bărbatul a suferit un infarct, starea lui fiind gravă, așa că s-a descis sa fie adus cu elicopterul in Capitală. Foarte rapid, elicopterul l-a adus pe heliportul de la Spitalul Universitar de Urgență București. Medicii fac toate demersurile pentru a-l stabiliza, starea lui fiind catalogată ca fiind extrem de gravă, iar pronosticurile sunt rezervate, chiar dacă, imediat, doctorii i-au montat un stent cardiologic.

Conform informațiilor WOWbiz.ro, Nicușor Ene a fost cel care, în școală, i-a descoperit talentul sportiv al Simonei Halep și, de-a lungul timpului, a îndemnat-o să își urmeze visul de a deveni jucătoare profesionistă de tenis.

Într-un interviu dat acum câțiva ani pentru ziare.com, antrenorul Nicușor Ene, cel care a antrenat-o până în perioada junioratului pe jucătoarea din Constanța, a spus clar că cea care a pus punct colaborării dintre cei doi a fost mama tenismenei de 28 de ani.

“În momentul despărțirii a fost o chestie între mine și maică-sa, nu ne-am înțeles și eu am renunțat să mai lucrez cu Simona. Dar să știți că n-am avut nicio problema cu Simona, ne-am înțeles foarte bine și mi-a rămas la suflet. Cert este că a fost o neînțelegere, eu am fost mai sensibil și așa n-am mai lucrat împreună”, a declarat Ene Nicușor pentru Ziare.com.

Simona Halep a câștigat din tenis peste 35 de milioane de dolari

Sezonul 2019 a fost unul reușit pentru Simona Halep pe plan sportiv, dar și din punct de vedere financiar. Simona Halep ocupă locul al doilea în clasamentul banilor câștigați din tenis în 2019, dupa australianca Ashleigh Barty, cea care deține și primul loc în topul WTA. Campioana de la Wimbledon a strâns 6.962.442 de dolari în acest an, iar în toată cariera ei, Simona Halep a câștigat 35.108.021 dolari.← Close