Fanii sunt deazmăgiți după ce Nicolae Guță și-a făcut două tatuaje pe frunte

Bosioc Cristina, 09 dec.. 2019

Nicolae Guță s-a tatuat recent pe frunte, însă nu s-a mulțumit cu un singur tatuaj, ci și-a făcut două! Fanii săi sunt, ce-i drept, cam deazmăgiți de alegerea manelistului. el pare să fie foarte mulțumit și nu se limitează doar la tatuajele de pe frunte. Acum are unul și pe mână!

Fanii sunt deazmăgiți după ce Nicolae Guță și-a făcut două tatuaje pe frunte

Manelistul și-a scris ”Niculae” pe frunte, numai că numele său este ”Nicolae”. Internauții au început să râdă de el și să facă tot felul de glume nesărate. Mulți spun că Nicolae Guță s-a prostit la bătrânețe și face gesturi care nu sunt la locul lor pentru un om de vârsta lui.

Pe lângă acest tatuaj, el și-a mai scris și o propoziție întreagă: „Iubirea vieții mele, Iubitul meu tată”.

Tatuajele lui Nicolae Guta
Tatuajele lui Nicolae Guta

Se pare că fanii manelistului nu prea înțeleg cum stă treaba cu tatuajele și i-au lăsat câteva comentarii să îi atragă atenția. „Gata ți-ai pus stampila pe frunte, Guță!”, „Nu stiu de ce si pentru ce ti-ai tatutat asa ceva regele meu, dar daca ai facut-o asta e acum, tot respectul si tot binele din lume iti doresc 😘”, a scris unul dintre cei care-l îndrăgesc pe Guță, pe rețelele de socializare.

În urmă cu ceva timp Nicolae Guță și-a făcut o operație de micșorare de stomac pentru a scăpa de kilogramele în plus. De atunci au început o mulțime de probleme de sănătate pentru artist. El nu a vrut să recunoască această intervenție, ci a susținut că a ținut o dietă drastică pentru a slăbi.

Citește și: Cum arată palatul din Petroșani al lui Nicolae Guță

Citește și: Cum arată actorul din “Singur acasă” la 39 de ani. Macaulay Culkin încă face senzație printre fani← Close