Fata care a fost prezentată de Alexandru Cumpănașu ca fiind Luiza a dat primul interviu

Adrian, 10 nov.. 2019

Alexandru Cumpănașu, candidat la Alegerile Prezidențiale 2019, a prezentat în cursul zilei de ieri un video pe o rețea de socializare prin care a pretins că ar fi găsit-o pe Luiza Melencu. Imaginile au creat isterie și lumea a fost extrem de surprinsă că după 7 luni aceasta ar fi în Italia.

Fata care apare în filmuleț a aflat de la televizor că este dată drept Luiza Melencu și a declarat într-un interviu exclusiv că este foarte surprinsă de acest lucru, că nu-și dorește să afle familia sa și că oricum are deja foarte multe probleme din cauza lui Cumpănașu.

„Am aflat de filmare de la fratele meu. Eu nu știam pentru că nu prea mă uit eu la știri, la televizor. Mi-a spus că m-a văzut acolo și nu-mi venea să cred, nu știam ce să fac.

Nu vreau să mai apar la televizor pe niciun post. Sunt foarte speriată pentru că m-a sunat familia mea și nu vreau să știe nimic. E viața mea. De ce să apar eu la televizor?

Sunt foarte panicată, îngrijorată și m-am trezit și cu televiziunea. Nu știe nimeni din familie nimic și nici nu vreau să afle. Nu vreau să-mi pun viața în pericol.

Dacă află familia mea, mă cert cu ei. Nu îmi e teamă, dar nu aș vrea să apar la televizor, să fiu eu văzută acolo cu ochi răi, a declarat victima lui Alexandru Cumpănașu la Antena 3.

Cumpănașu dă vina pe detectivi

Alexandru Cumpănașu dă vina pe detectivul care i-a transmis imaginile.

„Iată ce spune investigatorul care a realizat înregistrarea cu fata ce seamănă cu Luiza
Buna credință și dorința de a afla adevărul sunt atacate visceral acum de un SISTEM ticălos. Nu voi ceda. Voi lupta până la capăt pentru aflarea adevărului în cazul Alexandrei, Luizei și al tuturor victimelor sistemului.

Sper ca fata care a apărut „din spuma mării” la nici 24 de ore de la anunțul meu să fie reală și să renunțe la „meseria” aleasă. Așa cum sper ca Brigada Antimafia din Italia să o audieze pentru a afla cu toții adevărul. Voi depune solicitare în acest sens odată cu predarea filmuleţului. „Eficienţa” SISTEMULUI în găsirea unei fete care se presupune că este fata din filmuleț este net superioară găsirii Alexandrei și Luizei.

Atitudinea aproape barbară la adresa mea, care am venit cu o informație verificată, îmi dovedește că SISTEMUL tremură și cei din media care astăzi îl slujesc, vor avea nevoie măine de cineva să-i apere de EL. Acel cineva voi fi eu. Le apreciez totuși forța, inventivitatea și unirea în a face rău . Mă bucur enorm pentru diversiunea din seara aceasta și sper ca adevărul, oricare ar fi el, să iasă la iveală.” a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.← Close