Fata lui Florin Salam, mărturisiri dureroase despre mama sa: “Eu am simțit că o să se întâmple ceva”

Bosioc Cristina, 20 nov.. 2019

Betty, fiica lui Florin Salam, a fost invitată în această dimineață la Vorbește Lumea, unde a povestit despre copilăria ei, despre relația cu mama sa și impactul pe care decesul femeii l-a avut asupra ei. Betty avea doar 8 ani când Fănica, mama ei, a pierdut lupta cu o boală grea.

Fata lui Florin Salam, mărturisiri dureroase despre mama sa: “Eu am simțit că o să se întâmple ceva”

Betty susține că a simțit că mama ei va muri, chiar cu o săptămână înainte de nefericitul eveniment. Deși avea doar 8 ani, fata lui Salam a știut că ceva groaznic urma să se întâmple în fmailia ei și abia acum a deci să facă public acest lucru. Ea e povestit că moartea mamei sale a afectat-o enorm și, deși mătușile ei au îngrijit-o foarte bine, a simțit întotdeauna lipsa mamei.

“8 ani aveam, eram mică. Nu am spus niciodată asta: eu am simțit că o să se întâmple ceva cu mama mea cu o săptămână înainte. Eram acasă la cineva. Mi-a venit o imagine în ochi cu toată întâmplarea. Exact ce s-a întâmplat. 

A venit tatăl meu la mine și mi-a spus că mama nu mai este cu noi. Cât de mică eram… am simțit că totul s-a sfârșit. Nu am cum să explic. Doar cine a trecut prin așa ceva înțelege. Nu există sentimentul atât de puternic până nu treci prin așa ceva. 

Eu am fost nevoită să mă maturizez mult mai devreme. Mi-a prins bine în sensul că: am știut să îmi aleg prietenii, dorințele pentru viitor, am știut ce trebuie să fac. Indiferent de vârstă eu a trebuit să îmi iau viața în mâini și să merg mai departe”, a povestit Betty la Vorbeșe Lumea.

Acum fata lui Salam are o familie fericită la rândul ei, un băiețel minunat și un soț cu care se înțelege foarte bine și care o iubește enorm. Betty a declarat că este foarte fericită și nu și-ar putea dori nimic mai mult.← Close