FCSB vs Pitești este live video și live score, cum poți vedea meciul gratuit

Hoidrag Laurențiu, 20 sept.. 2020

FCSB joacă împotriva Argeș Pitești de la ora 21:00. Meciul este transmis la TV, dar și gratuit pe platormele operatorior de cablu și telefonie mobilă sub în format live video. Poți vedea meciul Stelei (FSCB) versul Argeș Pitești de la ora 21:00 pe mai mai multe platforme.

Liga 1 continuă cu FCSB vs Pitești, meciul este Live video

Liga 1 Casa Pariurilor continuă azi cu al treilea meci între FCSB și Pitești, acesta este tranmis la TV de Digi Sport 1, Look Sport și Telekom Sport 1. Cei care nu sunt în fața televizorului pot vedea meciul live video pe internet absolul gratuit.

Colegii de la HUFF transmit de la ora 21:00 meciul în format live video, live text și live score, alături de operatorii de cablu. În funcție de unde ești abonat poți vedea meciul și pe intenet, indiferent dacă te uiti de pe calculator sau telefon.

Liga 1 Casa Pariurilor este tranmisă de canalele Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport. Indiferent de furnizorul tău de cablu sau operatorul tău de telefonie mobilă, poți vedea meciul FSCB – Piești pe mai multe platforme.

Astfel, abonații RCS RDS / Digi România pot vedea live video FCSB – Piești pe site-urile digisport.ro și digionline.ro. Cei de de la Vodafone sau fost UPC au la dispoziție două platforme Vodafone TV și Horizon TV. Dacă ești abonat Orange poți vedea meciul FSCB – Piești pe platforma Orange TV. Abonații Focus Sat au la dispoziție platforma Live TV, ce poate fi descărcată din App Store, dacă ai iPhone sau Magazin Play daca ai telefon cu Android.

FCSB – Pitești se vede și live video

Cei care vor să urmărească meciul Stelei (FCSB) în confruntarea cu Argeș Pitești, pot accesa urmatoarele site-uri care trasnmit live video meciul.

Poti urmări meciul gratuit pe site-urile: digisport.ro, digionline.ro, telekomtv.ro, horizon.tv și contra cost pe site-ul looksport.ro.

Meciul este și la TV și este transmis de Look Sport, Telekom Sport 1 și Digi Sport 1.

De asemenea HUFF.ro transmite meciul în format live video și live text.← Close