Fetița lui Laurette este foarte fericită la noua școală! A uitat deja de colegii care au agresat-o

Bosioc Cristina, 24 ian.. 2020

Fetița lui Laurette a fost mutată la o școală nouă și a scăpat în sfârșit de colegii care o agresau și care i-au rupt chiar și un dințișor din față. Acum totul a fost dat uitării și copila se simte foarte bine în noua școală privată la care a înscris-o mama ei.

Fetița lui Laurette este foarte fericită la noua școală! A uitat deja de colegii care au agresat-o

În luna noiembrie  a anului trecut Laurette a trecut prin clipe de coșmar când fetița ei a venit acasă cu un dinte rupt, după ce fusese bruscată de niște colegi. Laurette a povestit cum fetița ei a venit acasă plină de sânge și cu dintele spart. Copilul nu mai voia să se întoarcă la școală și era traumatizat de toată situația.

”De anul trecut, din clasa pregătitoare, Serena a fost şicanată de doi colegi de clasă, pe motiv că «mama ta e negresă» şi că «mama ta apare la tv». De la simple tachinări, cei doi băieţi au trecut la fapte violente în clasa I. Au tot împins-o pe Serena pe holul şcolii, iar ea a căzut o dată, s-a lovit şi a venit acasă cu nasul umflat, i-au tot aruncat la gunoi pachetul cu mâncare şi nu o lasă să stea în prima bancă. Însă joi (n.r.: 14 noiembrie), s-a întâmplat ceva grav.

În pauză, Serena se întorcea de la toaletă şi era udă pe mâini, iar unul dintre aceşti băieţi care o tot şicanează a tras-o de spate. Ea s-a împiedicat, a alunecat şi a căzut cu faţa pe gresie şi şi-a spart un dinte din faţă (n.r.: incisivul central superior stâng). E dintele definitiv, nu cel, «de lapte». Am avut un şoc când mi-am văzut fetiţa cu dinţişorul spart. Serena e traumatizată şi nu vrea să se întoarcă la şcoală”, a povestit Laurette la vremea aceea.

Acum lucrurile s-au schimbat complet și Laurette s-a mutat la o casă din Pipera, iar Serena a fost înscrisă la o școală din acea zonă. Laurette plătește în jur de 500 de euro pe lună pentru ca fetița ei să meargă la o școală mai bună, unde este fericită și protejată.

”Serena e bine acum. Învață la o școală de care sunt foarte mulțumită. Fosta ei învățătoare m-a sunat cât timp Serena a fost în școală, apoi nu a mai dat nici un semn. Am înțeles că după pățania noastră au fost niște psihologi în școală care le-au vorbit copiilor despre bullying”, a declarat Laurette pentru click.ro

Citește și: Ce vrea să facă Laurette după ce fetița ei a trăit momente de groază la școală, din cauza colegilor← Close