Fiica lui Gigi Becali a rămas însărcinată! Când se va naște bebelușul

Bosioc Cristina, 15 nov.. 2019

Fiica lui Gigi Becali a rămas însărcinată chiar în noaptea nunții, potrivit junaliștilor de la Ciao.ro. Se pare că vestea vine din surse sigure și bebelușul se va naște în vara anului viitor.

Fiica lui Gigi Becali a rămas însărcinată! Când se va naște bebelușul

Fiica cea mare a lui Gigi Becali s-a căsători luna trecută și a avut parte de o petrecere cu mare fast la care au participat peste 400 de invitați. după nuntă, Gigi Becali le-a făcut cadou celor doi o lună d emiere de vis, în Statele Unite ale Americii și în Bora Bora.

Teodora și Mihai s-au plimbat mai întâi în California, unde au vizitat cele mai importante obiective și s-au fotografiat în locații celebre, apoi am zburat către Polinezia Franceză, mai exact bora Bora unde au parte de priveliști mai ceva ca în paradis. Cei doi sunt cazați într-un resort de lux, care oferă condiții ideale îndrăgostiților aflați în luna de miere.

Fiica lui Gigi Becali și soțul ei s-au fotografiat în aceste locuri de vis și au postat imaginile pe rețelele de socializare. Fanii au fost impresionați de cât de sexy este fata latifundiarului, iar ca drept dovadă aceasta a primit o mulțime de aprecieri la postările sale.

Acum, la numai o lună după nunta de povestea, se pare că Teodora Becali este însărcinată, conform ciao.ro. Așadar latifundiarul își așteaptă primul nepoțel în vara care urmează și cu siguranță își va răsfăța enorm.

Între timp, una dintre celelalte fete ale lui Gigi Becali a fost părăsită și nu se află într-o stare foarte bună. Iubitul ei a părăsit-o pentru un fotomodel celebru.

Citește și: Cum se distrează fiica lui Gigi Becali în luna de miere! Primele imagini

Citește și: Fata lui Gigi Becali a fost părăsită. Cine i-a stricat relația← Close