Fosta soție a lui Răzvan Simion, primele declarații despre noul iubit

Bosioc Cristina, 13 nov.. 2019

Fosta soție a lui Răzvan Simion a vorbit în premieră despre noua iubire din viața sa. Ea a dat detalii despre cum este acum viața ei și cât de mult înseamnă pentru ea să aibă din nou un sprijin.

Fosta soție a lui Răzvan Simion, primele declarații despre noul iubit

Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion și mama copiilor săi, a vorbit despre noua sa relație cu Radu Biță, un om de afaceri din Timișoara. Radu este un afacerist de succes din Timișoara, unde are deschise un restaurant și un magazin de vinuri. El este descris de prietnei ca fiind un om cu suflet foarte mare, care se implică în mai multe proiecte umanitare.

”Avem o relație de câteva luni. Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum câteva luni ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare. Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Diana mă ajută, ne susținem reciproc,”, a spus Radu pentru click.ro, apoi a mai specificat și faptul că se înțelege de minune cu copiii Dianei.

Diana este impreuna cu Radu Bita, un afacerist din Timisoara. sursa foto: wowbiz.ro
Diana este impreuna cu Radu Bita, un afacerist din Timisoara. sursa foto: wowbiz.ro

Și Diana a făcut declarații pentru wowbiz.ro și a menționat că a mers în vacanță cu Radu și s-au simțit minunat. ”A fost minunat! Praga este orașul meu preferat, ne-am distrat, însă am stat prea puțin pentru ce minunății ai de descoperit acolo de fiecare dată. În plus, totul a fost extraordinar, fiindcă pe data de 6 noiembrie, a fost ziua lui Radu și am decis să sărbătorim acolo. A fost superb”, a declarat Diana Simion.

Între timp, Răzvan este extrem de fericit lângă Lidia Buble și plănuiește chiar să se convertească la religia ei. Deși între cele două femei din viața sa a stat să izbucnească un scandal acum câțiva ani, lucrurile s-au domolit.← Close