Gafa imensă la TV, imaginile au ajuns pe TV și au stârnit râsetele colegilor

Adrian, 08 mart.. 2020

Televiziunea în direct prezintă multe riscuri pentru televiziuni și producătorii de programe. O prezentatoare DIGI Sport a făcut o  gafa de proporții în direct.

În timpul jurnalului sportiv, prezentatoarea Digi Sport a confudat un jucător de fotbal renumit cu secretarul de stat din Ministerul Sănătății.

Este vorba de prezentatoarea TV Simona Țăranu care într-o transmisiune la confundat pe Rafael Nadal, jucătorul de tenis cu Raed Arafat.

„Rafael Nadal, secretar de stat în MAI, a anunţat astăzi că toate activităţile din România vor fi interzise dacă implică participarea a mai mult de 1000 de persoane“, spune ştirista.

Știrea venea în contextul în care Raed Arafat a anunțat că interzice evenimentele care depășesc 1000 de persoane.

Interzis la concerte, evenimente sau activități cu peste 1000 de persoane

Raed Arafat, secretarul de stat din Ministrul Sănătății, a interzis astăzi toate evenimentele cu un număr mare de persoane. Astfel, nunțile, botezurile, concertele sau orice alte evenimente care strâng la un loc peste 1000 de persoane sunt complet interzise.

Se ia in calcul ca și metroul sa fie oprit pe durata interdicției impusă de ministerul sănătății. La metrou se strang foarte multe persoane în special în stațiile aglomerate precum Pipera, Aurel Vlaicu, Piața Victoriei, Piața Unirii sau Dristor. Deocamdată decizia nu a fost comunicată însă o sursă din gurven susține că se ia în calcul limitarea transportului în comun în contextul epidemiei, scrie HUFF.← Close