Gigi Becali, forțat să renunțe la lux din cauza pandemiei

Bosioc Cristina, 21 apr.. 2020

Pandemia nu a schimbat doar viețile oamenilor de rând, ci și a magnaților din lumea VIP a României. Gigi Becali a renunțat la un lucru de care era foarte atașat. Aceasta a declarat: „Dădeam 5.000 euro pe o sticluță! Acum nu mai am nevoie.”

Gigi Becali, forțat să renunțe la lux din cauza pandemiei

Gigi Becali este unul dintre cei mai potenți financiar oameni din țara noastră. Este capabil să își satisfacă orice dorință ar avea. Totuși criza pandemică a adus schimbări și în viața sa. Criza l-a învățat că este recomandat să cheltuie banii doar pe lucrurile absolut necesare.

Acesta a vorbit pentru România TV despre ce pasiune costisitoare avea și la care a renunțat acum câteva săptămâni. Declarația sa a fost:

Aveam parfum de 5.000 de euro, era o sticluță mică. Toată lumea mă întreba ce e ăla, nimeni nu mai avea în țara asta. Mă întrebau și fetele, voiau pentru prietenii lor.

Acum eu nu mă mai dau deloc. Nu mai am nevoie. Igienă personală e spălatul, parfumul e altceva. Nu mai dau! Nu-mi vine să cred că dădeam mii de euro pe ele. Nici nu știau bărbații din România de așa ceva, ei dormeau.

Citește continuarea AICI← Close