Horoscop 30 noiembrie-6 decembrie 2019 – Jupiter face ravagii în comunicare

Adrian, 30 nov.. 2019

Astrologul Urania a făcut horoscopul pentru săptămâna 30 noiembrie-6 decembrie 2019. Ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte, săptămâna viitoare, vedeţi mai jos.

Horoscop 30 noiembrie-6 decembrie 2019 BERBEC

Pe 30 noiembrie, responsabilități profesionale, nevoia de a se „înhăma la greu” sau de a accepta misiuni cu grad mai mare de dificultate, acceptate în lipsa altei soluții. Din 2 decembrie, situația se va schimba prin intrarea planetei Jupiter în zodia Capricornului, semn pe care îl va traversa până pe 19 decembrie 2020. în acest fel, protecția și șansa unei transformări favorabile se va manifesta în sectorul carierei, al locului și rolului lor în profesie și societate, oferindu-le numeroase momente prielnice pentru consolidare, progres sau debut, în funcție de vârstă și de statut personal.

Nota generală este de maturizare, de seriozitate, de renunțare la succesele facile, dar trecătoare. Combinația astrală din casa a X-a este însă mult mai complexă prin impactul conjugării influențelor celor patru planete care traversează acest sector al cerului lor de naștere. între 30 noiembrie, după ora 22:14, și dimineața zilei de 3 decembrie, surprize de la prieteni,informații care privesc unul sau mai mulți apropiați și care au darul să-i mire pe cei născuți în Berbec. Unele dintre aceste situații inedite îi vor obliga să se replieze. între 3 decembrie, după ora 9, și seara zilei de 5 decembrie, nevoia de a se calma, de a se izola de agitația cotidiană, de a compensa, prin activități plăcute, oboseala și enervarea de peste zi.

Între 5 decembrie, după ora 21:45, și 6 decembrie, Luna va începe să tranziteze zodia Berbecului și le va da celor care aparțin acestui semn zodiacal mai multă energie, curaj, determinare și entuziasm. Motivații puternice pentru o cauză superioară sau pentru un plan de viață care impune efort de adaptare și perfecționare la noile condiții, pentru a face față noilor exigențe. Dorință de a adera la organisme și instituții care le-ar susține demersurile de exprimare într-un plan public (politică, activitate universitară sau academică, cercetare științifică, activism social).

Horoscop 30 noiembrie-6 decembrie 2019 TAUR

Pe 30 noiembrie, univers interior marcat de dorința de siguranță și stabilitate în opțiuni, privind fie deciziile, fie renunțările, pentru că nativii vor dori să se asigure că nu greșesc. O notă pozitivă o va aduce planeta Venus, dar cel mai important moment al etapei studiate de noi va fi intrarea, în sectorul conștiinței și al atașamentelor importante, a planetei Jupiter, care va tranzita această casă până în decembrie 2020, dându-le Taurilor, timp de un an, posibilitatea să perceapă și să interpreteze viața, în întreaga ei complexitate, în mod corect și profund.

Reacțiile lor, născute dintr-o gândire profundă, vor sta la baza unor judecăți de valoare importante pentru evoluția lor pe direcția: maturizare, învățare, perfecționare, progres prin cunoaștere, găsirea drumului potrivit structurii și logicii biografiei lor. între 30 noiembrie, după ora 22:14, și dimineața zilei de 3 decembrie, posibile surprize legate de statutul public, de reputația sau de autoritatea lor socio-profesională. între 3 decembrie, după ora 9:00, și seara zilei de 5 decembrie, relații plăcute petrecute alături de prieteni, clipe de destindere născute din armonia regăsirii pe aceleași coordonate de gândire și simțire.

Horoscop 30 noiembrie-6 decembrie 2019 GEMENI

Pe 30 noiembrie, preocupările materiale și/sau bănești par să se mai limpezească prin influența corectă sau protectivă a planetei Venus. Astfel că răstimpul invocat, marcat de numeroase influențe astrale, poate funcționa mai bine sau mai corect, dar, prin asta, nu neapărat și repede: lentoarea și piedicile se vor menține.

Vestea bună este că, începând cu 2 decembrie, Jupiter va intra în această casă a VII l-a, pe care o va traversa până pe 19 decembrie 2020, schimbând, în chip evident, contextul în care se vor desfășura și condițiile în care se vor rezolva dosarele economice sau juridice, menite să reglementeze un drept de proprietate asupra unui bun ori de exploatare a unor sume și de bani și avantaje. între 30 noiembrie, după ora 22:14, și dimineața zilei de 3 decembrie, idei interesante, soluții ingenioase, inventivitate într-un plan al cât mai bunei plasări a persoanei lor într-un mediu de studiu, de exercitare a profesiei sau de valorificare a calităților ce le vor permite afirmarea în plan public. între 3 decembrie, după ora 9:00, și seara zilei de 5 decembrie, momente plăcute, de satisfacție interioară născute dintr-un succes personal sau profesional ori dintr-o ipostază în urma cărora ei vor „ieși bine”. între decembrie, după ora 21:45, și decembrie, discuții aprinse cu un prieten sau cu unii apropiați alături de care nativul desfășoară diferite activități.

Gemenii vor avea tendința să-și impună punctul de vedere sau, în alte cazuri, să-și manifeste dorința de a ține sub control o relație sau o preocupare care tinde să evolueze dezordonat și păgubos pentru toată lumea, dar cei implicați în respectiva situație vor accepta ușor observațiile și intervențiile nativilor, de unde și dialogurile cam „răstite”. Marcaj destul de important, întreaga săptămână, pe sectorul relațiilor conjugale, parteneriale sau contractuale ori procesuale.

Horoscop 30 noiembrie-6 decembrie 2019 RAC

Pe 30 noiembrie, relațiile parteneriale vor evolua lent, cu poticniri, în ciuda unei atmosfere generale mai destinse sau promițătoare, grație intervenției armonice a planetei Venus, în tranzit prin acest sector.

Totuși, există și vești bune: începând cu 2 decembrie, planeta Jupiter își va începe tranzitul prin Capricorn, care controlează casa a VII-a a acestor nativi și, până pe 19 decembrie 2020, va introduce o notă pronunțată de ordine și dreptate, care se va realiza împotriva oricărei piedici din afară.

Poate că, până la urmă, rezultatul final nu va fi unul strălucit, dar el va fi corect, legal, necesar și fără “efecte secundare” sau fără pericole ascunse care să se manifeste ulterior. De aceea, una dintre condițiile pe care le impune acest tranzit va fi nevoia ca nativii să aibă răbdare și să aștepte momentele indicate pentru a interveni în soluțiile conjugale, în afaceri, în evoluția proceselor, a conflictelor sau a divergențelor contractuale.

Între 30 noiembrie, după ora 22:14, și dimineața zilei de 3 decembrie, surprize legate de bani: vești, situații sau ipostaze inedite. Între 3 decembrie, după ora 9:00, și seara zilei de 5 decembrie, moment al sensibilității personale, accentuat de evenimentele care se vor petrece în preajma nativului, implicându-l, direct sau indirect, dar care îl vor impresiona.

Cei născuți în zodia Racului vor rămâne cuplați la cursul acelor evenimente din care vor extrage sensuri, semnificații, pilde și motive utile în viitor. Uneori, poate interveni și o notă intimă, de crezuri și convingeri “rănite” de oamenii apropiați și dragi lor. Între 5 decembrie, după ora 21:45, și 6 decembrie, efort de emancipare, de afirmare sau de “menținere la suprafață”, dacă nativul va fi prins în mijlocul unor evenimente cu final neașteptat și, mai ales, dacă unii colaboratori sau parteneri îl vor submina, “lăsându-l baltă” sau desolidarizându-se de el.

Horoscop 30 noiembrie-6 decembrie 2019 LEU

Pe 30 noiembrie, perioadă solicitantă la locul de muncă sau pentru a duce la bun sfârșit un angajament suplimentar (colaborare, activitate ocazională). Evenimentele care se suprapun sau destabilizările nativului însuși (oboseală, enervare, stare organică afectată de o suferință) pot afecta desfășurarea sarcinilor de serviciu.

Din 2 decembrie, planeta Jupiter își va începe tranzitul în casa muncii. El va introduce, până în decembrie 2020, ordine, disciplină a muncii, rigoare, ambiție și responsabilitate a nativului față de angajamentele profesionale.

Această schimbare majoră va avea un efect bun și asupra stării de sănătate pe două planuri: cel al refacerii organice după boli și cel al protecției față de riscul unor accidente. Între 30 noiembrie, după ora 22:14, și dimineața zilei de 3 decembrie, Leii pot fi surprinși de inițiativa partenerului lor de viață, de afaceri, de proiect sau de atitudinea ori de afirmațiile unei persoane cu care se află în conflict.

Pentru că, de multe ori, acestea ar putea fi niște provocări, este bine ca nativii să nu le “pună la inimă” și să nu le dea mai multă importanță decât merită. Între 3 decembrie, după ora 9:00, și seara zilei de 5 decembrie, atenții sau cadouri ori favoruri materiale care fac plăcere. Între 5 decembrie, după ora 21:45, și 6 decembrie, perioadă specială pentru cei tineri și ambițioși care vor fi puși la încercare de evenimente.

Cei mai mulți dintre ei vor încerca să folosească aceste prilejuri pentru a se afirma sau pentru a se impune în mediul în care lucrează. În cazul celor maturi, nota generală va fi una de nemulțumire, în situația în care nu vor fi ei “vioara întâi”. Răstimp favorabil celor care desfășoară activități cu publicul sau “care se văd”, chiar dacă ei nu sunt protagoniștii, ci autorii, realizatorii sau producătorii unui eveniment artistic.

Citește continuarea pe Libertatea.ro.← Close