Horoscop Camelia Pătrășcanu 4-10 noiembrie 2019

Adrian, 03 nov.. 2019

Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu 4-10 noiembrie 2019.

HOROSCOP BERBEC – Au o săptămână bună din punct de vedere social. Atenție la iritare, Mercur e retrograd și poate interpretați greșit mesajele. Joi și vineri zile minunate. Atenție și la sănătate, în weekend sunteți dinamici.

HOROSCOP TAUR – Săptămâna aduce multe discuții și întâlniri. Prietenii vă sar în ajutor, sunt minunate zilele de miercuri și de joi. Atenție la sănătate în weekend.

HOROSCOP GEMENI – Își fac planuri de viitor. Luni și marți primesc vești, mercur e retrograd în zona muncii. Mare atenție la calitatea relației cu colegii. E nevoie de sprijin și de ajutor.

HOROSCOP RAC – Sunt preocupați de felul în care sunt percepuți. Sunt concentrați pe ideea de a fi auziți. Luni și marți fiți un pic mai atenți la cum v-au perceput ceilalți. Joi și vineri primiți vești bune de la superiori.

HOROSCOP LEU – Vor să aibă impact. Reușesc luni și marți. Miercuri, dar mai ales joi și vineri pot fi zile de împăcare. Realizări în familie. În weekend chef de ducă.

HOROSCOP FECIOARĂ – Primesc multe surprize luni și marți. Munca și ideile creative aduc bani. Miercuri, joi și vineri sunt zile bune pentru întâlniri. În weekend, totul depinde de partener.

Citește mai mult pe Antena 3← Close