Horoscop chinezesc pentru weekendul 24-26 ianuarie 2020. Lucrurile iau o nouă întorsătură

Bosioc Cristina, 24 ian.. 2020

Horoscopul chinezsc pentru weekendul care urmează aduce vești bune pentru majoritatea zodiilor. Deși unii nativi au parte de zile agitate, se vor calma întotdeauna pe final de zi și vor reuși să realizeze multe dintre lucrurile pe care și le-au propus pentru această perioadă.

Horoscop chinezesc pentru weekendul 24-26 ianuarie 2020. Lucrurile iau o nouă întorsătură

Dragon
Această zodie are parte de zile foarte pline, în compania celor apropiați. Se simt cam agitați și ar fi bine să mai facă și câte o pauză de respiro de la toate activitățile.

Șarpe
Acest nativ are parte de o distracție de zile mari. Este invitat în multe locuri și nici nu știe ce să aleagă. Cert este că vine un weekend de petrecere care îi va da chef de viață.

Mistreț
Nativul Mistreț are de terminat un proiect foarte important, așa că acesta este un weekend plin de muncă. Se adună puțină oboseală așa că trebuie atenție maximă.

Iepure
Acest nativ se simte deosebit de nervos în weekendul care urmează, dar familia reușește să îl calmeze și să îl aducă pe drumul cel bun.

Maimuță
Este un weekend liniștit pentru această zodie, care se va relaxa în sfârșit după mai multe zile problematice avut în săptămâna care tocmai a trecut.

Câine
Câinele face tot ce poate să elimine persoanele toxice din viața sa. Acest lucru s-ar putea să atragă cu sine câteva probleme, însă nimic nu îl mai poate intimida pe Câine.

Cal
Weekendul acesta zboară foarte repede, mai ales că vine un musafir important pe care nu l-ați văzut de mult. Este o perioadă de relaxare și meditație.

Oaie
Se întorc persoane din trecut cu care nu ați încheiat anumite probleme. Acest lucru s-ar putea să vă pună într-o postură proastă, la care nici nu vă așteptați.

Bivol
Acest nativ simte nevoia de relaxare și are neaparat nevoie de o vacanță. Deși îi este greu să scape de responsabilități, va face tot ce poate.

Tigru
Tigrii au mari lipsuri pe plan financiar și fac tot ce le stă în putință să se recupereze. Și vor reuși ajutați de o persoană la care nici nu se așteaptă.

Cocoș
Nativii din această zodie vor avea parte de surprize pe plan sentimantal. Și viața socială este foarte activă și asta îi ajută în căutarea unui partener de viață.

Citește și: Horoscop Neti Sandu 24 ianuarie. Gemenii au parte de surpriza vieții lor← Close