Horoscop Cristina Demetrescu. Râuri de bani, o iubire pasională şi o vacanţă de vis. Ce zodii sunt favorizate de astre

Adrian, 08 nov.. 2019

HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU NOIEMBRIE 2019. Destin bun, sunt cele mai norocoase zodii ale toamnei, toate vin la pachet. Cine va avea noroc în dragoste, cine va avea portofelul plin

Berbecii sunt obosiți și s-au cam săturat de ceea ce fac. Sănătatea le este în pericol și ar fi bine să încerce să evadeze puțin, o vacanță scurtă sau o deconectare de la problemele cotidiene ar fi bine venită.

Taurii au parte de furtună în paradis. Dragostea se amestecă cu finanțele și lucrurile nu vor ieși bine, mai ales dacă impulsivitatea le controlează cuvintele.

Citește și: Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna pentru săptămâna 11-17 noiembrie 2019. Capricornii au noroc în dragoste, dar nu mai au curaj să se implice intr-o noua relație

Gemeni au probleme în plan personal și deși sunt maestrii comunicării, se încurcă în cuvinte care pot răni ușor persoana iubită. Femeile din zodia gemeni care își doresc un copil au mari șanse în această perioadă.

Racii sunt liniștiti și se bucura de realizări financiare sau probabil de anumite achiziții.

Leii sunt extrem de concentrați la propia persoană și asta dă dovadă mare de egoism. Persoanele din jurul lor vor avea de suferit din cauza acestei atitudini.

Fecioara este critică și nervoasă pusă pe un ideal de a schimba universul, se cam încurca în aceste planuri, dar în schimb le vor merge bine din punct de vedere financiar.

Acum este șansa balanțelor să facă tot ce și-au propus. Jupiter, marele benefic a fost timp de un an în această zodie. Deciziile trebuie luate acum.

Scorpionii nu sunt înțeleși de nimeni din jurul lor, deși ei sunt foarte siguri pe ei și pe ceea ce fac. Merg inainte fară să audă sau să vadă.

Săgetătorii își doresc chiar și luna de pe cer, acest efort de a obține totul le consumă mult din energie, iar perioada de recuperare va fi una dificilă.

Capricornii sunt extrem de conservatori și trebuie să se pregătească de schimbări pentru că în perioada următoare vor urma multe, în ciuda greutăților de orice gen.

Vărsătorii continuă să greșească în același loc, nu își invață lecțiile și spun doar lucruri trăznite care îi derajează pe cei din jur. Cristina Demetrescu speră că în curând își vor da seama ce se întamplă în viața lor.

Peștii iși fac inamici încercând să facă bine, o mare lecție ar fi să ajute doar atunci cand li se cere.

Horoscop 2020

Horoscop Minerva 2020 - Cele mai norocoase zodii ale anului
Horoscop Minerva 2020 – Cele mai norocoase zodii ale anului

Horoscop Minerva 2020. 2020 va fi un an în care toate semnele zodiacale vor putea profita de un nou început, atât în viața personală, cât și financiar.

Potrivit horoscopului anual, unii dintre noi se vor concentra pe distracție, pe amuzament, pe plăcere și pe hobby-uri, în timp ce alții își vor folosi creativitatea, ambiția și încrederea pentru a iniția proiecte personale mai extinse.

Conjuncția din 12 ianuarie 2020 dintre Saturn și Pluto moment în care vom putea spune că omenirea trece într-un alt plan de evoluție.

Anul 2020 este foarte important, deoarece marchează începutul unei noi ere: conjuncția dintre Jupiter și Saturn inițiază un nou ciclu de 20 de ani. Această conjuncție va avea loc și va influența în principal semnele de apă – Rac, Scorpion și Pești.

Relația dintre planete și poziția lor ne va influența viața și va defini într-o anumită măsură personalitatea noastră. Pentru a vă călăuzi pe tot parcursul anului, fără a fi surprinși de evenimente neprevăzute, am să vă rog să citiți ceea ce vă ofer, așa cum faceți de mai bine de zece ani. 

Tot în 2020 vor retrograda Marte, mai – iunie și Venus, septembrie – noiembrie. La fel, Mercur va retrograda de 3 ori, în semne de apă. Vom avea și 6 eclipse, 2 de Soare și 4 de lună, trei în semne mutabile și 3 în semne cardinale, motiv pentru care Gemenii, Fecioara, Săgetătorul și Pești, dar și Capricornul, Racul, Berbecul și Balanța vor fi cele mai vizate semne. Despre toate acestea găsești amănunte la fiecare semn în parte.

Anul 2020 mărește nivelul de încredere al unora, îl scade pe al altora dar ce este mai important, mărește entuziasmul de a face ceva cu viața noastră. Semințele succesului vor fi semănate pe măsură ce începe anul. Acum se vor pune bazele viselor noastre precum și abilităților pe care le vom perfecționa. Nu trebuie decât să fiți concentrați pe viitorul vostru și la moment potrivit lucrurile vor vorbi de la sine. 

Anul acesta promite experiențe complet noi în arena profesională. Fiți pregătiți să faceți față provocărilor datorate poziției planetelor în anul care vine. Pe parcursul lui 2020, veți fi tentați să vă folosiți resursele, indiferent dacă este vorba despre o problemă mentală sau una financiară, nu vă grăbiți, nu fiți agresivi ci luați-o pe îndelete. Preocupați-vă mai ales, de beneficiile pe termen lung.

Horoscop Minerva 2020

Horoscop Minerva 2020 Pești

Horoscop Minerva 2020 Vărsător

Horoscop Minerva 2020 Capricorn

Horoscop Minerva 2020 Săgetător

Horoscop Minerva 2020 Scorpion

Horoscop Minerva 2020 Balanță

Horoscop Minerva 2020 Fecioară

Horoscop Minerva 2020 Leu

Horoscop Minerva 2020 – Rac

Horoscop Minerva 2020 Gemeni

Horoscop Minerva 2020 Taur

Horoscop Minerva 2020 Berbec← Close