Horoscop de weekend 14-15 martie 2020 Vărsătorii rup relații

Marko Ana, 13 mart.. 2020

Horoscop de weekend pentru sâmbătă 14 martie și duminică 15 martie 2020. Zodiile au scăpat de Mercur retrograd și acum se pot bucura de beneficiile ieșirii din retrogradare a planetei. Majoritatea nativilor au mare succes la bani și afaceri, dar și la refacerea unor relații de prietenie pierdute. Iată horoscopul de weekend pentru fiecare zodie.

Horoscop de weekend Berbec

Berbecii au o stare de nervi de câteva zile care se va atenua pe weekend, astrele le sunt favorabile pentru relaxare, dar și găsirea unor noi oportunități de colaborări. Duminică aveți grijă la cei din jur o persoană dragă din familie s-ar putea să aibă probleme de sănătate.

Taur

Se tot frământă, au multe planuri și nu știu cu care să înceapă, în acest weekend astrologii recomandă să foloșiți intuiția, știți că este cel mai mare atu al vostru. Atenție însă la cheltuielile excesive.

Gemeni

Primăvara îi face pe gemeni să înflorească, iar startul vine în acest weekend când astrele le oferă un imbold de care au mare nevoie. Este necesar însă să prioritizați proiectele și să nu faceți cum sunteți obișnuit, să vă apucați de toate odată.

Rac

Racii stau pe gânduri, viața personală îi nemulțumește, desi aspectul astral pe acest plan este unul favorabil. Faceți un efort și hotărâți-vă, fie vă implicați într-o relație, fie rămâneți singuri și tânjiți ascuns ca cineva să vă fie aproape sentimetal.

Leu

Bani și iarăși bani, atâtâtea calcule faceți încât riscați să cheltuiți de fapt mai mult de cât v-ați propus. Persoana iubită are nevoie de atenția voastră, dar capul vă stă doar la afaceri.

Fecioară

Oscilați în vă schimba locul de muncă sau casa, nu sunteți parcă mulțumit de nimic. Trebuie să faceți ordine în viața voastră, pierdeți prea mult timp stând și analizând.

Balanță

Problemele de sănătate sunt extrem de evidențiate în harta astrologică, programați-vă cât mai curând la un consult medical pentru a verifica starea de sănătate.

Scorpion

Sunteți vedeta acestui weekend 14-15 martie. Banii par să fie atrași de dumneavoastră cu un magnet pe care parcă doar voi îl aveți. Nu săriți calul la cheltuieli, luna aprilie nu mai e așa favorabilă pe aceată zonă.

Săgetător

Nu ajunge doar să visezi frumos, la clipa când vei vedea un anumit scop materializat în faţa ta, ci trebuie să şi pui osul la treabă. Numai de energia pe care o investeşti în acest proiect depinde şi ritmul în care acesta va evolua, deci nu sta aşteptând să cadă din senin, pentru că nimic nu se rezolvă de la sine.

E o chestiune de efort, de ambiţie şi voinţă, dar mai ai nevoie de o motivaţie clară, dare se poate ivi chiar acum la orizont, deci merită să te apuci de treabă cât mai repede. Bate fierul cât e cald!

Capricorn

Trebuie să lucrezi pe două planuri complet diferite şi fiecare cere altceva de la tine, cel mai bine ar fi să nu le combini, să nu aduni mere cu pere, ci să te apuci de unul din planuri, să-l duci la îndeplinire, şi abia după aceea să te gândeşti la celălalt.

Lucrând pe două fronturi rişti să le strici pe amândouă, pentru că zilele acestea nu prea te poţi concentra să faci mai multe deodată. Dacă insişti să le cari pe amândouă după tine în acelaşi timp, la final nu vei fi mulţumit de niciunul. Alege!

Vărsător

Esti prea agitat astăzi și orice lucru îl iei prea în serios. Calmează-te și abordează situația cu eleganță și tact, chiar dacă ești iritat. Ceva nu merge bine nici în planul personal, dar nu uita ai un exces de nervi care poate rupe relații.

Pești

Este o perioadă bună în plan financiar, te-ai putea bucura atât de sumele obişnuite de bani, cât şi de nişte recompense suplimentare. Îţi permiţi nişte cumpărături pe care ţi le doreşti de multă vreme, poate o investiţie în imaginea ta publică, cea care atrage atenţia asupra ta.

Vei primi veşti importante legate de situaţia materială viitoare, existând mari şanse ca bugetul să se îmbunătăţească simţitor printr-o mărire de salariu sau o promisiune în perspectivă, pe care abia aştepţi să o obţii pentru că simţi că aduce o senzaţie de confort, de bunăstare, poate chiar de fericire în viaţa ta.

Horoscop de weekend, pentru perioada , 14-15 martie exclusiv pentru Știritv.ro.← Close