Horoscop Mariana Cojocaru 1 – 7 decembrie 2019

Adrian, 02 dec.. 2019

Astroloaga Mariana Cojocaru anunță ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte.

Astroloaga Mariana Cojocaru anunță o săptămână în care toate zodiile vor fi afectate din cauza Stellium-ului în Capricorn în cuadratură cu Soarele și a intrării lui Jupiter în Capricorn. Iată cum va fi prima săptămână a lunii decembrie pentru toate zodiile:

Berbec- Vom avea parte de un Stellium în Capricorn în cuadratură cu Soarele vostru natal. Jupiter își face bagajele în Săgetător și bate la ușa Capricornului. În Capricorn sunt instalați deja Pluton, Saturn(malefic), Venus(Mic Benefic) și Axa Karmică. E debutul la efectele Eclipsei care va fi pe data de 26 decembrie. Aspectele sunt atât de dure și cu impact, încât pe cine o să pot o să-l scap…

Taur- Vor fi afectate toate zodiile, cu aspectele astrale care se configurează pe Cer. Cum Venus va fi în rezonanță cu Axa Karmică și Axa Timpului, ceasul bate la ușa destinului,ca să știți cu ce misiune ați venit pe Pământ pe astrograma voastră karmică(dragoste, bani, sănătate-afecțiuni, carieră, copii, loc de muncă, etc). Mulți sunt într-un fel de marasm existențial și nu înțeleg mesajele subtile ale astrelor.

Racii, avertizați în legătură cu relațiile
Gemeni- Să nu vă îmbătați cumva cu apă de izvor atunci când alegeți în dragoste. Analiza personală de compatibilitate îmi arată dacă ați ales bine sau dacă o relație funcționează bine. La această oră și pentru săptămâna următoare aspectul de Stellium include Saturn, Pluton, Axa Karmică, Venus, Jupiter și cvintilul care-l fac toate aceste astre cu Soarele din Săgetător, în opoziție clară cu Soarele vostru natal

Rac- Alegerile din acest an făcute de capul vostru, vă aparțin. Eu am avertizat de la început de an, că 2019 este un an cu probleme pentru întemeierea unei familii sau pentru aducerea pe lume de copii(Karma în Rac care a fost cu două planete grele: Saturn Retrograd și Pluton Retrograd). La această oră, este un Stellium în zodia opusă(Capricorn), dar totul trebuie să raportez la astrograma voastră karmică.

Leu- Săptămâna debutează cu Luna în Zodia Opusă, cea a Vărsătorului. Tensiuni în cuplu(căsătoriții, mai ales), în asocieri, colaborări, parteneriate de lucru. Asta, dacă mă refer la dragoste, dar vă pot afecta și sănătatea(voastră sau a unei rude), cariera. Pentru a nu vă prinde piciorul între șinele de destin, e bine să vă studiez harta natală. Urmează și o Eclipsă Inelară de Soare pe 26 Decembrie , importantă.

Fecioara- Cum Jupiter își face bagajele în Săgetător și se pregătește să intre în Capricorn, se duce aspectul de cuadratură cu Soarele natal. Dacă vă întrebați de dragoste, carieră sau sănătate e bine să știți că ele sunt influențate de poziția planetelor la naștere, iar pe karma voastră văd căile de evoluție și de deblocare. Cum planetele sunt într-o continuă mișcare, Stellium-ul din Capricorn e periculos.

Balanța- Cum Uranus e în Taur, la care adaug și Stellium-ul perioadei, se marchează un dezechilibru existențial. E liniștea dinaintea furtunii. De ce? Urmează o Eclipsă Inelară de Soare și totul poate să o ia razna în viața voastră. Căile se soluționare(dragoste, carieră, sănătate-afecțiuni karmice ce nu pot fi depistate de medici) le văd raportând aceste aspecte la astrograma personală.

Scorpion- Același Uranus din Taur este în opoziție cu Soarele vostru natal, iar Stellium-ul agresiv din Capricorn vă pune la zid pe mulți dintre voi. Cum mulți nativi/e ai zodiei fac parte din lotul inferior(au un palmares amoros greu de detronat de alții) vor da socoteală Eclipsei de Soare. Alții, care aparțin altei zodii, au sexualitatea marcată de Scorpion și luptă cot la cot cu ei pentru trofeu…

Săgetător- Spuneam la Scorpion de trofeu, dar este un trofeu pentru care luptați și voi și care nu face cinste nimănui. Cei care luptă pentru așa ceva sunt reîncarnări din Sodoma și Gomora, Pompei,ș.a., locuri unde lucrurile au scăpat de sub control și Dumnezeu i-a pedepsit. Cuadratura Soarelui cu Lilith adună pe karma voastră greșeli, păcate și dacă nu vi le explic puteți trece…în Valea Plângerii. Căutări.

Capricorn- Și voi căutați răspunsuri la multe întrebări, mai ales că urmează o Eclipsă Inelară de Soare în zodia voatră și situația se poate agrava. Mă refer la sănătate(afecțiuni cu încărcătură și semnificație karmică), dragoste(cutremure existențiale), carieră, relația cu copiii din dotare sau alte lucruri importante care nu vă dau liniște. Spuneam că astrele atenționează acum că e liniștea dinaintea furtunii.

Vărsător- Marasmul în care vă aruncă aspectele astrale cu Stellium-ul din Capricorn, se vrea un soi de văl pe ochi. Stellium-ul e format din Saturn, Venus, Jupiter, Pluton, Axa de Destin și vizează fie sănătatea, fie locul de muncă, fie alte segmente existențiale(dragostea, Cariera, familia, copiii, etc). Cum Luna la debut de săptămâna e în cuadratură cu Uranus, doar astrograma vostră indică soluțiile.

Pești- Cuadratura lui Lilith cu Soarele din Săgetător vă afectează,e cât se poate de clar. Așa cum își pune amprenta și asupra celorlalte zodii duble(Fecioara, Gemenii și Săgetătorul). Dacă ați citit, ați văzut ce Sellium se adună pe karmă și cum tot pe karmă va fi și Eclipsa Inelară de Soare, multe lucruri vor scăpa de sub control și în cazul multora dintre voi(fie pe sănătate, fie în dragoste, fie pe carieră sau copii).← Close