Horoscop Neti Sandu 11 decembrie 2019 – Vești importante pentru tauri

Hoidrag Laurentiu, 11 dec.. 2019

Horoscop Neti Sandu pentru 11 decembrie 2019. Taurii au parte de sume de bani importante, doar trebuie să fie atenți la sursele lor.

HOROSCOP 11 DECEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

Se așteaptă un răspuns de la voi și poate știți deja dacă o să petreceți Crăciunul sau Anul Nou cu acel cineva. Întrevedere cu cineva care vrea să lucrați împreună și insistă cu argumente care vă conving și o să vă facă ușoară alegerea.

HOROSCOP 11 DECEMBRIE 2019 CAPRICORN

O atmosferă mult mai bună în colectivitate și o să vă simțiți bine pe la evenimentele acestei perioade. O să fiți în tonus. Se poate să cereți un împrumut de la o bancă să plecați pe undeva de sărbători, să vă bucurați de prezența alor voștri și de peisaje, de o cazare cu multe stele.

HOROSCOP 11 DECEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

E cineva care vă iubește și vrea să se asigure că vă place destinația de vacanță pe care a ales-o. Deocamdată e secretă. Vești bune, luați și bani, se întâmplă tot felul de lucruri neașteptate și care vă modifică, din mers, programul. O să fiți însă, prompți în replică.

HOROSCOP 11 DECEMBRIE 2019 PEȘTI

Se poate să primiți un ajutor nesperat și să vă descurcați cu toate obligațiile, și de serviciu și personale, de familie. Și vouă vă intră bani și o să-i cam faceți praf, că aveți o listă lungă de cumpărături și timpul vă presează, așa că o să recurgeți, poate, la online.

HOROSCOP 11 DECEMBRIE 2019 BERBEC

Un semn de viață din partea cuiva care v-a dus dorul și o să aflați ce șanse sunt să vă vedeți de sărbători. Se poate să luați bani din mai multe surse, dacă aveți și colaborări și o să vă permiteți o escapadă turistică măcar de 2, 3 zile, undeva într-o stațiune.

HOROSCOP 11 DECEMBRIE 2019 TAUR

Îi faceți o surpriză partenerului de cuplu și rezervați o camera la un hotel, poate chiar în străinătate și o să fie apreciat gestul. Poate să fie o perioadă bănoasă pentru voi, poate contribuie serios și partenerul de cuplu și o să vă drămuiți în așa fel finanțele, încât să vă ajungă pentru tot ce v-ați propus.

HOROSCOP 11 DECEMBRIE 2019 GEMENI

Se poate să petreceți câteva ore la cumpărături, iar dacă nu agreați alergatul prin magazine treceți pe online. O să fiți curtați de niște angajatori care au planuri mari cu voi din ianuarie încolo și o să câștigați bani frumoși dacă vă înțelegeți în toate privințele.

HOROSCOP 11 DECEMBRIE 2019 RAC

E posibil să luați o decizie referitoare la viața în doi și să i-o dezvăluiți abia de Revelion. Poate e o cerere în căsătorie, un accept. Se poate să apară cineva care să vă lumineze viața, să vă înțelegeți, să vă respectați și să aveți o căsnicie solidă. Promite să fie stabilitate.

HOROSCOP 11 DECEMBRIE 2019 LEU

Poate o să valorificati niște produse. Faceți voi rost de bani de undeva și o să aveți de cheltuială până după Anul Nou. O veste bună, care să vă pună într-o lumină favorabilă și să puneți în aplicare o strategie de afaceri, să câștigați bani, pentru că se anunță o conjunctură favorabilă.

HOROSCOP 11 DECEMBRIE 2019 FECIOARĂ

 

O să faceți cunoștință cu cineva care va fi aproape de sufletul vostru și o să aveți curaj să porniți într-o relație, cu pași mici la început. O să fiți răsplătiți pentru ce ați muncit în decursul anului și o să le luați alor voștri ce știți că le place. Vă gândiți și la o minivacanță pe undeva.

HOROSCOP 11 DECEMBRIE 2019 BALANȚĂ

Vine o ofertă de la job, dar rămâne de văzut dacă vă înțelegeți la bani. Se pare c-o să vă abțineți cu greu să nu cheltuiți bani cu nemiluita, dar poate vă mai temperează partenerul care vrea să mai aveți și o rezervă acolo.

HOROSCOP 11 DECEMBRIE 2019 SCORPION

Se poate să aflați cu cine o să petreceți Revelionul și e de văzut dacă trebuie plătit un avans, ori e de achitat toată suma odată. O să puteți rezolva problema banilor și să le luați cadouri celor dragi, să aveți și pentru mâncare, să vă achitați de toate obligațiile financiare.← Close