Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 18-24 noiembrie 2019. Săgetătorii, favorizați de astre!

Bosioc Cristina, 15 nov.. 2019

Horoscopul săptămânii 18-24 noiembrie 2019 este marcat de 3 evenimente importante:
* 19 noiembrie: planeta Marte intră în zodia Scorpion;
* 20 noiembrie: Mercur revine la mersul direct în Scorpion;
* 22 noiembrie: Soarele intră în zodia Săgetător.

În ultima parte a săptămânii, în zodia Săgetător se vor afla: Soarele, planeta Jupiter și planeta Venus.
Această „combinație astrală”, care se va menține până în ziua de 26 noiembrie, se va repeta abia peste 12 ani!
Află cum te influențează!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 18-24 noiembrie, BERBEC

Contextul astral aduce pasiune, sete de aventură, schimbări în parteneriate și colaborări, dar și gelozie în cuplu sau dorința de a ști cât mai multe despre trecutul persoanei iubite. În plan profesional, există șansa de a câștiga mai mulți bani, dar și riscul de a pierde un aliat dacă acesta se va simți „amenințat” de succesul nativilor.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 18-24 noiembrie, TAUR

Despre Tauri, se spune că sunt norocoși în plan financiar, iar în această săptămâna vor primi bani sau cadouri. Sau vor afla că partenerul de viață va fi promovat sau va avea un salariu mai mare. Cei singuri sunt atrași de persoane originale și independente, dar au mai mult de câștigat dacă nu se grăbesc să facă promisiuni sau declarații.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 18-24 noiembrie, GEMENI

Când toată lumea vrea să stea în casă, la căldură, Gemenii au chef de sport, de călătorii, de mișcare în aer liber. Au și chef de muncă și nu-i prea înțeleg pe cei care par a fi, deja, în vacanță, deși sunt multe de rezolvat la locul de muncă. Această atitudine atrage aprecierea șefilor, dar și nemulțumirea colegilor. În plan sentimental, le surâde norocul.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 18-24 noiembrie, RAC

Racii, de regulă concentrați pe familie și dornici să îi ajute pe alții, devin, în această săptămână, mai „combativi” și mai interesați să câștige bani din creativitatea lor, dintr-un hobby sau chiar din jocuri de noroc. Partenerul nu va fi încântat de unele decizii pe care nativii le vor lua și, de aici, risc de ceartă, dar armonia se va reface în weekend.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 18-24 noiembrie, LEU

Horoscopul săptămânii anunță o perioadă potrivită pentru reparații și alte chestiuni administrative, dar nu tocmai bună pentru clarificarea unor probleme de familie. Cel puțin în prima parte a săptămânii, Leii vor fi excesiv de critici, pretențioși, irascibili, chiar și în relațiile cu rudele apropiate. Dar, în weekend, redevin afectuoși, înțelegători și generoși.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 18-24 noiembrie, FECIOARĂ

Fecioarele primesc invitații pentru Sărbători sau fac planuri pentru vacanță, dar e bine să nu stabilească nimic înainte de a se sfătui și cu partenerul de viață. În felul acesta, evită certurile sau reproșurile. De vineri, șansa le surâde Fecioarelor care vor să își cumpere o casă ori vor să își întemeieze o familie. Tot atunci începe o perioadă bună pentru investiții.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 18-24 noiembrie, BALANȚĂ

Balanțele sunt mai practice, mai dornice de bani și succes, iar Marte, ajuns în casa Banilor din astrograma lor le este aliat. Totuși, Marte le face cam impulsive, iar asta poate da peste cap alianțe, negocieri sau relații. Din fericire, în ultima parte a săptămânii, Balanțele vor reveni la „stilul lor” caracterizat prin diplomație și armonie.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 18-24 noiembrie, SCORPION

Scorpionii primesc bani sau fac pași importanți în consolidarea unei afaceri sau în încheierea, cu succes, a unei negocieri. În plan sentimental, sunt posibile surprize: unii Scorpioni se vor îndrăgosti la prima vedere, iar alții vor oscila între mai multe cuceriri. În cuplu, se pot anula suspiciuni sau tensiuni mai vechi și se fac planuri de viitor.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 18-24 noiembrie, SĂGETĂTOR

În prima parte a săptămânii, ar fi bine ca Săgetătorii să evite discuțiile cu tentă de bârfă sau criticile la adresa șefilor, chiar dacă partenerii de dialog sunt colegi pe care îi consideră și prieteni. În a doua parte a săptămânii, Soarele, planeta Iubirii (Venus) și planeta Norocului (Jupiter) se vor afla în Săgetător. Vor fi, deci, zile extraordinare pentru nativii acestei zodii!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 18-24 noiembrie, CAPRICORN

În această săptămână, Capricornii pot relua o poveste de iubire din trecut sau pot fi tentați să se implice într-o relație secretă. În cuplurile stabile, va predomina dorința de a petrece cât mai mult timp doar în doi. În plan profesional, Capricornii vor înțelege mai clar pe cine se pot baza și s-ar putea ca, în locul vechilor aliați, să apară noi protectori.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 18-24 noiembrie, VĂRSĂTOR

Pentru Vărsători, se anunță o săptămână solicitantă. La serviciu vor avea multe de făcut, iar în timpul liber, vor avea multe invitații de onorat. S-ar putea ca un eveniment la care iau parte să fie, pentru mulți dintre ei, o ocazie neașteptată de a se întâlni cu un vechi prieten. Acesta le-ar putea „deschide multe uși” în viitorul apropiat.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 18-24 noiembrie, PEȘTI

Horoscopul săptămânii anunță, pentru Pești, o perioadă favorabilă schimbărilor în plan profesional. Acum nativii pot obține o promovare, o mărire de salariu sau un nou loc de muncă, într-un nou domeniu sau într-o altă firmă. Cei care nu sunt interesați de astfel de schimbări vor fi mulțumiți că sunt apreciați de șefi sau că au relații armonioase cu colegii.← Close