Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 20-26 ianuarie 2020. Vărsătorii și Leii, în atenția astrelor!

Bosioc Cristina, 17 ian.. 2020

Horoscopul săptămânii 20-26 ianuarie 2020 este marcat de intrarea Soarelui în zodia Vărsător, în ziua de luni și de Luna Nouă care va avea loc vineri, tot în semnul Vărsătorului. Începe o perioadă importantă pentru nativii acestei zodii, dar și pentru cei din Leu, zodia opusă. Află ce au pregătit astrele pentru zodia ta!

Iată ce anunță horoscopul săptămânii:

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 20-26 ianuarie 2020, BERBEC
Horoscopul săptămânii anunță o perioadă excelentă pentru socializare, dar le recomandă Berbecilor să fie atenți la cheltuieli! Din dorința de a le face pe plac prietenilor sau în încercarea de a-și impresiona o fostă iubire la care ar dori să se întoarcă, unii nativi Berbec vor fi tentați să facă daruri, să organizeze petreceri și chiar să se împrumute.
Săptămâna este, însă, foarte bună pentru cei care vor să „avanseze” în carieră.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 20-26 ianuarie 2020, TAUR
În această săptămână, astrele sunt de partea Taurilor care vor să facă schimbări majore în carieră. Mulți nativi vor avea curajul să renunțe la tot ce au „construit” până acum și se vor îndrepta spre un nou domeniu de activitate. Alții vor refuza să muncească și pentru alții sau vor cere să fie mai bine plătiți pentru ceea ce fac.
În plan sentimental, se anunță schimbări pentru cei singuri. În cupluri, atenție la pretențiile pe care le aveți!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 20-26 ianuarie 2020, GEMENI
Horoscopul săptămânii anunță o perioadă excelentă pentru călătorii în străinătate și pentru afaceri sau relații cu persoane din alte țări. Gemenilor le place să călătorească, să afle lucruri noi și să aibă mulți prieteni, așa că vor fi „în elementul lor”. Iar asta îi va ajuta și în plan personal, dar și în carieră. Totuși, dacă un fost șef le propune o colaborare, e bine să fie precauți și să nu se grăbească să accepte oferta.
În dragoste, li se recomandă să nu grăbească lucrurile.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 20-26 ianuarie 2020, RAC
Horoscopul săptămânii anunță o perioadă importantă pentru „finanțele” Racilor. Acum ei pot obține mai ușor un credit sau pot fi ajutați de un prieten generos să înceapă o afacere. Vești bune pot veni și de la partenerul de viață care obține o mărire de salariu sau un job mai bine plătit.
Racii care își fac, deja, planuri de călătorie pentru Ziua Îndrăgostiților, pot găsi în această săptămână oferte avantajoase.
Perioada este promițătoare și pentru Racii singuri.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 20-26 ianuarie 2020, LEU
Horoscopul săptămânii anunță o perioadă excelentă pentru Lei, în plan relațional! E vorba și de relații personale, și de relații profesionale. Toate acestea, pentru că Soarele (care îi patronează) intră, luni, în Vărsător și, timp de o lună de zile, va dinamiza sectorul Mariajului și al parteneriatelor din astrograma lor.
În același sector va avea loc și Luna Nouă din 24 ianuarie. Deci urmează o nouă relație, o nouă colaborare sau un nou început în actuala iubire!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 20-26 ianuarie 2020, FECIOARĂ
Fecioarele care își caută un loc de muncă au șanse mari să primească oferte avantajoase în această săptămână. Soarele intră, luni, în sectorul Profesiei din astrograma lor, sector în care va avea loc și Luna Nouă din 24 ianuarie.
Pentru alți nativi, se anunță schimbări în echipă, schimbări de program sau șansa de a urma un program de perfecționare, cu perspective excelente.
Vești bune anunță horoscopul și în plan relațional.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 20-26 ianuarie 2020, BALANȚĂ
Horoscopul săptămânii le recomandă Balanțelor să se concentreze mai mult pe propriile interese și dorințe, chiar și atunci când e vorba de muncă, profesie, afaceri. Altfel, își vor consuma timp și energie rezolvând probleme de care ar trebui să se ocupe altcineva, dar fără să fie recompensate pentru asta.
În plan sentimental, însă, se anunță schimbări pozitive: Soarele intră în casa Iubirii din astrograma lor!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 20-26 ianuarie 2020, SCORPION
Scorpionii care au fost nevoiți să amâne cumpărarea unei locuințe sau anumite investiții pentru casă, au, în această săptămână, mai mult noroc. Vor avea și bani, și energie, și timp, și succes în eventuale negocieri. De altfel, Luna Nouă din 24 ianuarie le poate aduce multor nativi o casă nouă sau o idee excelentă pentru o afacere de familie.
În plan sentimental, Scorpionilor li se recomandă să renunțe la dorința deține controlul!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 20-26 ianuarie 2020, SĂGETĂTOR
Horoscopul săptămânii anunță noroc în plan financiar pentru nativii Săgetător.
În același timp, le recomandă să aibă așteaptări și pretenții realiste și să nu încerce să își impună, cu orice preț, punctul de vedere nici în afaceri, nici la serviciu, nici în cuplu! În familie, pot apărea discuții din cauza unor cheltuieli neprevăzute sau a unor datorii care trebuie achitate înainte de termen. Săptămâna este, însă, foarte bună pentru călătorii și întâlniri cu prietenii.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 20-26 ianuarie 2020, CAPRICORN
Săptămâna aceasta, Capricornii au nevoie de o vacanță sau măcar de mai mult timp pentru odihnă și „încărcarea bateriilor”. Nu vor duce lipsă de idei, dar se vor mobiliza mai greu. Totuși, cei care vor reuși să „se adune”, vor avea șanse extraordinare să câștige mai mulți bani. În special Luna Nouă din 24 ianuarie le poate aduce o oportunitate neașteptată de a-și suplimenta veniturile. În plan sentimental, totul e posibil! Uranus, planeta Surprizelor, este în casa Iubirii din astrograma lor.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 20-26 ianuarie 2020, VĂRSĂTOR
De luni, Vărsătorii sunt în atenția astrelor! Soarele intră în zodia lor, unde se află, deja, planeta Comunicării, Mercur. Și tot în zodia lor va avea loc Luna Nouă din 24 ianuarie. Începe, așadar, o perioadă favorabilă schimbărilor pentru nativii Vărsător.
Dar horoscopul săptămânii le recomandă să nu forțeze nota în afaceri, să nu pretindă prea mult „spațiu și independență” în cuplu iar în familie, să nu încerce să stabilească programul tuturor sau în care se folosește bugetul.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 20-26 ianuarie 2020, PEȘTI
Horoscopul săptămânii anunță o perioadă plină de romantism în cuplu, dar și oportunități sentimentale pentru Peștii care visează la marea iubire. Este, de asemenea, o perioadă în care nativii creativi își pot transforma un hobby în afacere. Răbdare li se recomandă Peștilor care vor să stingă un vechi conflict cu un frate sau cu un vecin. Și negocierea unui contract ar trebui amânată. Săptămâna viitoare vor avea msi mult succes.← Close