Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 6-12 ianuarie 2020. Ce aduce prima eclipsă de lună din an

Hoidrag Laurentiu, 04 ian.. 2020

Horoscopul săptămânii 6-12 ianuarie 2020 anunță o perioadă cu schimbări importante pentru zodii, aduse de prima eclipsă de lună din an. Chiar dacă aceasta va avea loc vineri, efectele ei se vor simți încă de la începutul săptămânii. Luna Plină și eclipsa vor avea loc în semnul Racului, iar cele mai afectate vor fi zodiile Rac, Leu și Capricorn. Un alt eveniment important va fi revenirea lui Uranus la mersul direct în zodia Taur.

Iată ce anunță horoscopul săptămânii 6-12 ianuarie 2020 pentru toate zodiile:

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 6-12 ianuarie, BERBEC

Horoscopul săptămânal le recomandă Berbecilor să profite de conjunctura astrală favorabilă care le influențează sectorul Carierei. De exemplu, ei pot obține o mărire de salariu chiar luni sau marți.

Mijlocul săptămânii îi favorizează pe nativii care își caută un loc de muncă și pe cei care călătoresc în interes de serviciu.
Vineri și în weekend, atenția Berbecilor se va îndrepta spre familie.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 6-12 ianuarie, TAUR

Horoscopul săptămânii anunță o perioadă foarte bună pentru întâlniri cu prietenii sau pentru stabilirea unor detalii privind călatorii în străinătate.

Mijlocul săptămânii poate veni cu oferte pentru cei care vor să lucreze în altă țară și cu soluții pentru cei care au de rezolvat probleme juridice.
Vineri, Uranus va reveni la mersul direct în zodia lor și le va fi mai ușor să depășească orice obstacol.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 6-12 ianuarie, GEMENI

Horoscopul zodiei Gemeni anunță, în prima parte a săptămânii, risc de ceartă în cuplu. De exemplu, Gemenii sunt promovați și asta înseamnă un salariu mai mare, dar și mai puțin timp pentru familie.

Luna Plină de vineri este un moment foarte bun pentru Gemeni pentru că va avea loc în casa Banilor din astrograma lor! Iar duminică, conjuncția dintre Mercur și Pluton anunță, pentru Gemeni, avantaje obținute prin alții.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 6-12 ianuarie, RAC

Racii sunt vedetele săptămânii: Luna Plină și eclipsa au loc, vineri, în zodia lor! Acum este momentul cel mai bun pentru Racii care vor să își schimbe viața.

Acum ei pot lua decizii ferme, pe care le vor și respecta, fără să mai dea prioritate celor din jurul lor.

Astrele vor fi de partea celor care vor să își consolideze cariera sau să obțină un statut special în comunitate sau în firma pentru care lucreaza. Dar, dacă primesc oferte de afaceri de la prieteni, trebuie să fie prudenți.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 6-12 ianuarie, LEU

Horoscopul săptămânii anunță, pentru mulți nativi o „avalanșă” de oferte în plan profesional, dar, de data asta, Leii nu se vor mai concentra pe „pachetul salarial”. Vor alege job-uri în care vor putea lucra, cu adevărat, în echipă și vor cere, din capul locului, să fie corect tratați și respectați.

Alți Lei pot începe să lucreze pe cont propriu și, în perioada de început vor fi susținuți, inclusiv financiar, de partenerul de viață.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 6-12 ianuarie, FECIOARĂ

Pentru Fecioare, vacanța de Sărbători pare că nu s-a sfârșit, chiar dacă trebuie să meargă la serviciu. Luni, cel puțin, le va fi greu să țină pasul cu colegii.

Dar se pare că șefii nu au uitat cât de eficiente sunt Fecioarele atunci când sunt în formă și, în loc de reproșuri pentru luni, le vor oferi o primă sau un comision.

Vineri, Luna Plină și eclipsa pot readuce în viața Fecioarelor un vechi prieten.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 6-12 ianuarie, BALANȚĂ

Horoscopul săptămânii anunță o schimbare clară în relația Balanțelor cu familia sau o schimbare de locuință, legată cel mai probabil, de schimbări apropiate în carieră. De exemplu, unele Balanțe primesc un job mai bun în altă localitate și îl acceptă, chiar dacă familia nu vrea să le însoțească. De data asta, nativii se gândesc în primul rând la „binele” lor.

Financiar, revenirea lui Uranus la mersul direct aduce vești bune.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 6-12 ianuarie, SCORPION

Horoscopul le recomanda Scorpionilor sa evite orice discuție „sensibila” cu partenerul de viață, în prima parte a săptămânii. În felul acesta, evită certurile.

Mijocul săptămânii le poate aduce vești importante legate de sănătatea cuiva drag.

Vineri, Luna Plină și eclipsa pot scoate la lumina secrete sau informații care pot da peste cap o afacere, o relație sau o negociere cu implicații juridice.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 6-12 ianuarie, SĂGETĂTOR

Horoscopul săptămânii anunță o perioadă foarte bună pentru Săgetătorii interesați de munca la domiciliu, de job-uri în construcții sau de o carieră în domeniul imobiliar.

Mijlocul săptămânii anunță sprijin financiar din partea familiei.

Bani pot primi Săgetătorii și în ultima parte a săptămânii, când pot obține un credit sau când un prieten îi împrumută cu suma de care au nevoie. Dar ar fi bine sa „nu se întindă mai mult decât le este plapuma”…

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 6-12 ianuarie, CAPRICORN

Horoscopul săptămânii pentru zodia Capricorn anunță, chiar de luni, armonie în viața personală a nativilor și, de miercuri, o încărcată „agendă socială”.

Mai mult, mijlocul săptămânii este perfect pentru călătorii sau pentru încheierea unor contracte.

Luna Plină și eclipsa care vor avea loc vineri, vor pune accent pe relația Capricornilor cu partenerul de viață, favorizând, în multe cazuri, un nou început.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 6-12 ianuarie, VĂRSĂTOR

Horoscopul săptămânii anunță o perioadă importantă pentru Vărsătorii care vor să se detașeze de trecut. Iar eclipsa lunară de vineri le va aduce informațiile de care aveau nevoie pentru a lua o anumită decizie în acest sens.

Dar până vineri, sunt „chestiuni de familie” de rezolvat sau copiii au nevoie de mai multă atenție sau de ajutor.

Astrele mai spun că sănătatea ar trebui să primească, din partea nativilor, atenția cuvenită.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 6-12 ianuarie, PEȘTI

Horoscopul săptămânii anunță, mai întâi o perioadă potrivită pentru noi achiziții sau schimbări de decor în locuință, dar și pentru vizite la rude.
De miercuri, e rândul prietenilor să aibă parte de atenția și generozitatea nativilor.

În ceea ce-i privește pe prieteni, s-ar putea ca, în weekend, să nu fie încântați de alegerile nativilor în plan personal, criticându -le partenerul de viață sau noua cucerire. Dar Peștii nu se vor lăsa influențați.← Close