Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 7-13 octombrie 2019. Tentații în amor pentru o zodie, mai mulți bani pentru alta. Află dacă norocul e de partea ta!

Adrian, 06 oct.. 2019

Horoscop Oana Hanganu săptămânii 7 – 13 octombrie 2019 ne recomandă să așteptăm până marți, dacă avem ceva important de rezolvat. Luni, astrele nu sunt foarte ”prietenoase”.

De marți, însă, lucrurile se schimbă: Venus, planeta Iubirii, intră în zodia Scorpion, unde rămâne până la începutul lui noiembrie și aduce mai multă pasiune în relații.

Citește și: Horoscop zilnic 6 octombrie 2019 – Fii prudent, nu se intelege ce vrei

Dar Venus este și planeta care patronează atitudinea noastră față de bani. Aflată în Scorpion, va amplifica dorința de câștig pe termen lung și ne va ajuta să obținem finanțări sau aliați pentru proiectele personale.

Norocul va fi de partea celor corecți și generoși, precum și de partea celor care se vor adapta rapid la schimbările care pot să apară peste noapte.

Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie:

Horoscop Oana Hanganu săptămânii 7-13 octombrie BERBEC

Luni, Berbecii trebuie să se înarmeze cu răbdare: șefii vor fi greu de mulțumit, în timp ce colegii le vor ”contabiliza” greșelile sau vor încerca să le ”fure ideile”.

Marți, 8 octombrie, va începe o perioadă foarte intensă în plan amoros: tentațiile vor ”condimenta” în special viața nativilor singuri.

Mijlocul săptămânii poate readuce în viața Berbecilor iubiri din trecut sau propuneri de colaborare profitabile din partea unor foști colegi.

În ultima parte a săptămânii, există risc de ceartă cu partenerul de viață, din cauza banilor. Mai exact, din cauza cheltuielilor excesive pe care Berbecii vor fi înclinați să le facă.

Horoscop Oana Hanganu săptămânii 7-13 octombrie TAUR

Luni, Taurii ar trebui să evite întâlnirile importante sau negocierile pentru că nu vor avea răbdare să asculte opiniile altora și nici nu vor avea chef să dea explicații pentru a fi mai convingători.

De marți, planeta Iubirii va intra în sectorul Relațiilor din astrograma lor, așa că se anunță vremuri bune. De exemplu, cei singuri își pot întâlni jumătatea.

Joi un prieten îi va ajuta să obțină un job mai bun sau să rezolve o problemă legată de acte sau călătorii, dar ziua va fi foarte bună și pentru cei care au examene.

În weekend, atenție în cuplu! Partenerul nu le va accepta chiar toate toanele…

Horoscop Oana Hanganu săptămânii 7-13 octombrie GEMENI

Luni, s-ar putea ca planurile Gemenilor să fie date peste cap de o ”restanță” a unui coleg, dar pe care șefii vor încerca să le-o plaseze spre rezolvare. Și asta, pentru că, de regulă, Gemenii reușesc să facă mai multe lucruri în același timp.

De marți, pot veni și recompensele pentru efortul depus.

Tot marți începe o perioadă foarte bună și pentru Gemenii care își caută un job. O schimbare sau o veste favorabilă ar putea veni în jurul datei de 10 octombrie.

În ultima parte a săptămânii, mulți Gemeni vor oscila între o mai veche iubire și o nouă cucerire de la locul de muncă.

Horoscop Oana Hanganu săptămânii 7-13 octombrie RAC

Luni, Racii vor reuși cu greu să păstreze pacea între prieteni ?i persoana iubită. O seară ”cu gașca” în oraș s-ar putea încheia cu reproșuri acasă…

Marți, însă, armonia poate fi restabilită ori, după caz, consolidată: planeta Iubirii va intra chiar în sectorul Iubirii din astrograma Racilor și va sta aici până în noiembrie.

Tot de marți, și Racii singuri vor avea mai mult noroc în dragoste. S-ar putea chiar ca norocul să vină din străinătate.

În weekend s-ar putea să afle ceva neașteptat și nu tocmai plăcut despre un prieten. Înainte de a reacționa, ar fi bine să verifice informațiile.

Horoscop Oana Hanganu săptămânii 7-13 octombrie LEU

Luni, Leii pot primi oferte interesante în plan profesional, dar ar fi bine să aștepte până marți pentru a-i anunța pe cei dragi. Mai ales dacă schimbările respective presupun un nou program, care va da peste cap rutina zilnică a familiei!

De marți, Venus în Scorpion le va aduce mai multă armonie în relațiile cu părinții ?i partenerul de viață.

În plan financiar, zile foarte bune vor fi marți și miercuri, după care urmează o zi potrivită pentru investiții (inclusiv în terenuri sau case).

În weekend, s-ar putea ca Leii să rateze un eveniment de familie pentru că vor pleca într-o călătorie de afaceri.

Horoscop Oana Hanganu săptămânii 7-13 octombrie FECIOARĂ

Se știe că, în general, Fecioarele sunt critice, dar luni există riscul ca spiritul lor critic să fie exagerat, inclusiv la adresa copiilor sau a persoanei iubite.

De marți, comunicarea cu cei din jur va deveni armonioasă și le va ajuta nu doar în relațiile cu familia, ci și în relațiile profesionale. Le va fi mai ușor să obțină ce își doresc sau să semneze contracte avantajoase.

Joi va fi o zi foarte bună pentru declarații de dragoste sau pentru întâlniri-surpriză cu persoane care le admiră în tăcere, iar weekend-ul va fi potrivit pentru cumpărături pentru casă ori pentru evenimente de familie.

Horoscop Oana Hanganu săptămânii 7-13 octombrie BALANȚĂ

Balanțele care vor să obțină un credit sau vor să își cumpere ceva și sunt atrase de anumite oferte ar trebui să aștepte până marți-miercuri. Luni trebuie să fie prudente când li se oferă ceva ”prea frumos ca să fie adevărat”.

De marți, începe o perioadă foarte bună: Venus, Micul Benefic din astrologie, intră în sectorul Banilor din astrograma Balanțelor. Mai mult, Venus este aliatul lor astral pentru că le patronează zodia.

Dar asta nu înseamnă că nu vor fi și momente mai puțin favorabile. Un astfel de moment va fi sâmbătă, când Balanțele riscă să dea banii pe fleacuri sau să piardă bani, la propriu.

Horoscop Oana Hanganu săptămânii 7-13 octombrie SCOPION

Luni, Scorpionii trebuie să își aleagă cu grijă cuvintele pentru a nu provoca sau amplifica tensiuni în cuplu sau în relația cu un important colaborator sau partener de afaceri.

De marți, însă, relațiile cu cei din jur vor fi favorizate de astre: Venus va intra chiar în semnul Scorpionilor și îi va ajuta să fie convingători și fermecători.

Miercuri va fi o zi perfectă pentru o poveste de iubire sau, după caz, pentru un nou început în relația de cuplu. De asemenea, armonioasă va fi și relația cu copiii.

În ultima parte a săptămânii Scorpionii trebuie să respecte regulile și ierarhia și să nu-și provoace, inutil, șefii.

Horoscop Oana Hanganu săptămânii 7-13 octombrie SĂGETĂTOR

Până în decembrie, Săgetătorii au un foarte puternic astral: Marele Benefic Jupiter se află în zodia lor. Dar, în această săptămână, trebuie să nu-și forțeze norocul!

Luni, de exemplu, indiscreția la serviciu îi poate costa. Ar fi bine să nu comenteze deciziile șefilor sau să nu ”transmită mai departe informațiile confidențiale pe care s-ar putea să le primească.

Iar în ultima parte a săptămânii, ar fi bine să nu fie prea insistenți dacă ”le pică cineva cu tronc”.

În rest, vin vești bune: de marți, vor aprecia mai mult timpul petrecut doar cu persoana iubită sau vor reuși să se împace cu cineva drag, din trecut. .

Horoscop Oana Hanganu săptămânii 7-13 octombrie CAPRICORN

Capricornilor le place să facă ordine nu doar în viața proprie, ci și a altora. În această săptămână, însă, nici persoana iubită, și nici copiii mai mari nu vor mai accepta regulile sau programul pe care nativii ar dori să le impună. La fel se va întâmpla și la serviciu.

Zilele cele mai provocatoare în acest sens vor fi luni, vineri și sâmbătă.

Dar prezența planetei Venus în Scorpion îi poate ajuta pe Capricorni să evite sau măcar să atenueze tensiunile din relațiile cu cei dragi.

Mai mult, de marți și până la începutul lui noiembrie, Venus le poate aduce Capricornilor noroc prin intermediul prietenilor.

Horoscop Oana Hanganu săptămânii 7-13 octombrie VĂRSĂTOR

Luni dimineață, Luna prezentă în zodia lor îi face pe Vărsători inventivi și originali, dar și independenți și mai puțin dispuși să se conformeze regulilor decise de alții. Și tocmai asta cer ”în tandem” Soarele și Saturn: respectarea regulilor, ordine și disciplină!

Marți însă, Venus va intra în Scorpion și le va aduce noroc Vărsătorilor în relațiile cu șefii sau cu autoritățile. Celor singuri le va aduce șansa de a-și întâlni iubirea într-un context profesional.

Joi va fi o zi bună pentru carieră. Vineri, însă, atenție să nu rătăcească un document important!
Duminică va fi o zi bună pentru o călătorie cu prietenii.

Horoscop Oana Hanganu săptămânii 7-13 octombrie PEȘTI

Peștii care, luni, vor să semneze un contract (de muncă, de credit etc) ar trebui să ceară, înainte, părerea unui avocat, pentru a nu avea, ulterior, surprize. În relațiile cu prietenii sau colegii, ar fi bine să nu-și facă planuri de viitor doar pe baza promisiunilor altora.

De marți, astrele îi favorizează pe nativii care vor să călătorească și pe cei care sunt interesați de spiritualitate, dezvoltare personală sau perfecționare în plan profesional.

În a doua parte a săptămânii, Peștii pot întâlni o persoană care îi va ajuta în carieră sau le va susține (inclusiv financiar) planurile și proiectele.

Horoscopul Oana Hănganu EXCLUSIV pentru Știri TV. Autor: Oana Hanganu!← Close