Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 9-15 decembrie 2019. Mercur intră în Săgetător. Află pe cine avantajează!

Bosioc Cristina, 09 dec.. 2019

Horoscopul săptămânii 9-15 decembrie este dominat de intrarea planetei Mercur în zodia Săgetător (9 decembrie) și de Luna Plină în semnul Gemenilor (12 decembrie).

Ambele evenimente astrale amintite favorizează comunicarea și călătoriile, prefigurând un dinamic și optimist sezon al Sărbătorilor de iarnă.

Află cum va fi săptămâna 9-15 decembrie 2019 pentru fiecare zodie!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 9-15 decembrie, BERBEC

Încă de luni, Berbecii primesc vești bune despre niște bani, de exemplu despre un bonus pentru efortul depus până acum la serviciu. În plan sentimental, nativii devin mai serioși, mai maturi sau mai responsabili și mulți dintre ei se gândesc să oficializeze o relație amoroasă.
Contextul astral este favorabil, de asemenea călătoriilor.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 9-15 decembrie, TAUR

Taurii care vor să își întâlnească sufletul-pereche și cei care vor să aducă un „suflu nou” în relația actuală sunt încurajați să acționeze. Primii, pot „folosi”, cu succes, internetul și rețelele de socializare. Dragostea poate veni pe neașteptate! Cei care au, deja, pe cineva, sunt romantici și generoși, chiar cu riscul de a „topi” bugetul de Sărbători.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 9-15 decembrie, GEMENI

Gemenii sunt atenți la detalii și vor să clarifice orice amănunt, indiferent dacă e vorba de un contract, de o relație sau de un proiect. Iar asta ar putea să îi deranjeze pe cei din jur, cărora le zboară gândul la vacanță și distracție și sunt mai superficiali. Luna Plină din 12 decembrie le poate aduce Gemenilor multe motive de mulțumire și mult noroc.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 9-15 decembrie, RAC

Horoscopul săptămânii anunță o perioadă provocatoare pentru Racii care evită să clarifice vechi neînțelegeri sau suspiciuni din relația de cuplu sau chiar dintr-o relație de colaborare profesională. Săptămâna este, însă, foarte bună pentru nativii care „își iau inima în dinți” și spun ce au pe suflet, dar au și răbdare să îi asculte pe cei din jur.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 9-15 decembrie, LEU

În această săptămână, Leii își pot transforma dorințele în realitate, posibil cu ajutorul financiar al cuiva din familie.
În plan sentimental, călătoriile și declarațiile vor fi „la ordinea zilei”, chiar de luni. Atunci, planeta Călătoriilor și a Comunicării va intra în casa Iubirii din astrograma lor, unde va rămâne până la sfârșitul lunii.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 9-15 decembrie, FECIOARĂ

Horoscopul săptămânii anunță o perioadă favorabilă Fecioarelor care se concentrează pe viața profesională. Vești bune sau oportunități mult așteptate pot fi aduse de Luna Plină din 12 decembrie, care va avea loc în sectorul Carierei din astrograma lor. În plan personal, se anunță vizita unei rude sau un eveniment de familie.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 9-15 decembrie, BALANȚĂ

Balanțele au parte de susținerea astrelor dacă vor să își consolideze statutul profesional sau o afacere și, de asemenea, dacă vor să facă schimbări legate de casă ori de relația cu familia. Acum nativii pot semna unui contract avantajos, pot cumpăra o locuință sau pot rezolva o problemă juridică. Dar ar fi bine să nu uite de odihnă!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 9-15 decembrie, SCORPION

„Vorba dulce mult aduce!” De asta se vor convinge și Scorpionii. Marte aflat în zodia lor îi poate face impulsivi în relațiile cu cei din jur, dar Venus, planeta Iubirii, se află în sectorul Comunicării din astrograma lor și îi mai temperează. Ca urmare, Scorpionii vor primi ajutorul financiar de care au nevoie sau vor avea mai mult succes în plan amoros.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 9-15 decembrie, SĂGETĂTOR

Săgetătorii vor fi puternic influențați de cele două evenimente astrologice importante din această săptămână: planeta Mercur va intra în zodia lor, iar Luna Plină din 12 decembrie va avea loc în casa Relațiilor din astrograma lor. Se anunță, așadar, comunicare „deschisă” în cuplu, dar și noi proiecte și colaborări în plan profesional.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 9-15 decembrie, CAPRICORN

Capricornii pot face pași decisivi în concretizarea unor mai vechi planuri legate de o afacere personală. Sau pot primi, în sfârșit, răspuns la o cerere oficială sau pot primi o ofertă concretă după ce au „concurat” pentru un job. Săptămâna este potrivită și pentru investigații medicale de rutină sau pentru schimbarea dietei, la sfatul unui specialist.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 9-15 decembrie, VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor să petreacă mai mult timp cu prietenii, dar nu vor să își neglijeze afacerile sau proiectele de care răspund la serviciu. Mai mult, Luna Plină, care va avea loc în sectorul Iubirii din astrograma lor, va dinamiza viața sentimentală a nativilor. Până la urmă, cu tact, Vărsătorii vor reuși să împace pe toată lumea.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 9-15 decembrie, PEȘTI

Horoscopul săptămânii anunță o perioadă importantă pentru relația nativilor Pești cu familia. Luna Plină din 12 decembrie va avea loc în sectorul Casei și Familiei din astrograma lor și va favoriza comunicarea, dar și stabilirea unor noi reguli sau limite acolo unde e cazul. Perioada este norocoasă și pentru cei care vor să vândă sau să cumpere o casă.← Close