Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna pentru săptămâna 11-17 noiembrie 2019. Capricornii au noroc în dragoste, dar nu mai au curaj să se implice intr-o noua relație

Bosioc Cristina, 08 nov.. 2019

Horoscopul săptămânii 11-17 noiembrie 2019 este dominat de Luna Plină din ziua de 12 noiembrie. Aceasta va avea loc în Taur, o zodie de pământ care „nu fuge de muncă”, dar știe, în același timp, să se bucure de viață și apreciază lucrurile de calitate.
Se vor forma și alte aspecte astrale favorabile, cum ar fi cel dintre Soare și planeta Comunicării (Mercur) sau cel dintre planeta Acțiunii (Marte) și Marele Benefic Jupiter.

Primul aspect va favoriza reluarea unor colaborări sau relansarea unor proiecte, iar al doilea îi va ajuta pe cei care știu ce vor cu adevărat, nu se tem să își asume riscuri și sunt dispuși să învețe lucruri noi.

Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 11-17 noiembrie, BERBEC

Săptămâna 11-17 noiembrie vine cu multe surprize pentru Berbeci. În plan financiar, au parte de șanse nesperate sau de ajutor din partea unor persoane cu putere de decizie. Astfel, mulți nativi reușesc, acum, să își mărească veniturile sau să își extindă afacerile personale. Perioada este bună și pentru planuri de călătorie.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 11-17 noiembrie, TAUR

Chiar cu riscul de a-și supăra partenerul sau prietenii, Taurii se concentrează pe propriile dorințe, planuri sau proiecte. Nu prea țin cont de opiniile celor din jur și nici nu-și modifică programul pentru a lua parte la un eveniment unde sunt invitați pe ultima sută de metri. Nativii singuri pot începe o relație cu cineva din străinătate.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 11-17 noiembrie, GEMENI

Horoscopul săptămânii anunță succes și bani pentru Gemenii care vor să refacă un proiect sau să relanseze o afacere la care au renunțat din cauza foștilor colaborari. Acum e timp pentru împăcare și restabilirea unor reguli. În plan personal, sunt posibile schimbări în stilul de viață. În dragoste, norocul le surâde celor singuri.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 11-17 noiembrie, RAC

Racii au o săptămână cu vești bune în plan profesional, iar acestea vor avea un impact pozitiv și în familie. Racii vor avea mai mulți bani pentru a-i răsfăța pe cei dragi. Dar, dacă un prieten le propune o afacere în această perioadă, astrele le recomandă să își calculeze cu grijă fiecare pas. Mai bine amână deciziile majore până la sfârșitul lunii.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 11-17 noiembrie, LEU

Leii se bucură de sprijinul astrelor și al șefilor sau al persoanelor care reprezintă instituțiile oficiale. Nativii sunt admirați, premiați, recompensați pentru activitatea din trecut sau rezolvă probleme legate de terenuri, case, moșteniri, afaceri de familie. Perioada este norocoasă și pentru Leii care își caută marea iubire sau vor să devină părinți.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 11-17 noiembrie, FECIOARĂ

Pentru Fecioare, săptămâna aduce vești de la persoane dragi de departe sau șansa de a câștiga o excursie ori de a găsi o ofertă extraordinară pentru vacanța de Sărbători. Perioada este foarte bună și pentru cei care au de rezolvat probleme juridice sau legate de documente de identitate sau călătorie (pașaport, vize etc).

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 11-17 noiembrie, BALANȚĂ

Balanțele au sprijin astral pentru clarificarea unei situații financiare, cum ar fi un credit, un bonus așteptat, o bursă etc.
Mercur retrograd poate aduce întârzierea unor plăți, dar favorizează renegocierea unui contract sau „reactivarea” unor parteneriate de afaceri profitabile. În cuplu, Balanțele spun ce vor și știu să obțină asta.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 11-17 noiembrie, SCORPION

Scorpionii îndrăgostiți vor să își oficializeze relația, cei căsătoriți au parte de mai multă afecțiune, iar cei singuri pot întâlni pe cineva care pare partenerul ideal. Pe aceștia din urmă, Neptun retrograd în casa Iubirii îi sfătuiește să nu-și facă planuri prea devreme, pentru a nu fi dezamăgiți mai tarziu. Financiar, norocul e de partea Scorpionilor!

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 11-17 noiembrie, SĂGETĂTOR

Săgetătorii n-au prea mult timp pentru odihnă: prietenii îi invită la tot felul de evenimente, colegii le cer ajutorul, șefii se bazează pe ei și acasă au multe de refăcut, de redecorat sau reamenajat. Norocul e de partea lor, dar horoscopul săptămânii le recomandă să nu exagereze și să nu uite că au nevoie de odihnă pentru a-și reîncărca bateriile.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 11-17 noiembrie, CAPRICORN

Capricornilor nu le lipsește norocul: Luna Plină de marți are loc în casa Iubirii din astrograma lor. Dar s-ar putea ca trecutul lor sentimental să își spună cuvântul și nativii dezamăgiți de cineva să nu aibă încredere în nimeni și să evite implicarea în noi „povești de dragoste”. În cuplu: posibile schimbări legate de copii. De exemplu, vestea-surpriză că „vine barza”.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 11-17 noiembrie, VĂRSĂTOR

Mulți Vărsători își găsesc, acum, casa dorită, dar ar fi bine să nu o cumpere înainte de 21 noiembrie. Alții iau în calcul întoarcerea în casa părintească ori renunțarea la actualul job pentru a începe o afacere la domiciliu. Cei care vor să își întemeieze o familie se pot îndrăgosti la prima vedere sau de o persoană pe care, în trecut, ar fi ignorat-o.

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 11-17 noiembrie, PEȘTI

Horoscopul săptămânii anunță sprijin din partea prietenilor pentru Peștii care vor să „se lanseze” în afaceri, să își găsească un job mai bun sau să își clarifice anumite probleme personale. Tot acum, cineva din trecut poate reveni în viața Peștilor, cerându-le să mai dea o șansă relației. In cuplu, se trece mai ușor peste eventuale tensiuni.← Close