Horoscop zilnic 14 noiembrie 2019 – Dezastru până pe 31 decembrie

Adrian, 13 nov.. 2019

Horoscop zilnic 14 noiembrie 2019 Berbec

Zodia Berbec

Se contureaza multe calatorii pe distante scurte. Pe de o parte, ai de rezolvat chestiuni profesionale. Însă pe de alta parte, este nevoie sa ajungi si pe la o ruda sau un prieten pentru a-ti oferi sprijinul. Ai idei bune si solutii pentru orice situatie care ti se prezinta. Treburile tale ar fi bine sa ti le rezolvi singur si sa fii mai scump la vorbă. Dupa-amiaza, invita-ti apropiatii la o discutie, amicală pe teme de larg interes.

Horoscop zilnic 14 noiembrie 2019 Taur

Zodia TaurChestiunile financiare sunt la ordinea zilei. Din cand in cand iti vine cheful pentru a cheltui mult, iar zilele acestea, acest chef este la cote inalte. Pe de o parte, iti analizezi veniturile, concluzionand ca este momentul sa gasesti noi variante de a le mări. Pe de alta parte, s-ar putea sa primesti bani, cadouri sau favoruri neastepate. Deocamdata castigi ceva mai mult din colaborari profesionale sau te sustine material partenerul de viata.

Horoscop zilnic 14 noiembrie 2019 Gemeni

Zodia GemeniEsti imprevizibil si greu te poti integra astazi in peisajul cotidian. Cu toate ca ai dori sa te ocupi numai de tine se pare ca esti foarte solicitat la serviciu, neavand nicio clipa de ragaz pentru sufletul tau. Dozeaza-ti eforturile si selecteaza-ti prioritatile de la locul de munca. Dupa-amiaza, recomandabil este sa mergi la un masaj, la o piscina si sa iti alcatuiesti o lista cu articole personale de care ai momentan nevoie si pe care le vei putea procura zilele urmatoare.

Horoscop zilnic 14 noiembrie 2019 Rac

Zodia RacTi-ar prinde bine cateva ore de odihna, meditatie si introspectie. Se pare ca relatiile sentimentale si cele cu copiii te provoaca in continuu, aspect care te oboseste si pe alocuri chiar te necajeste mult. Uita-te doar la partea plina a paharului vietii tale si bucura-te de ea. Pe de alta parte, este nevoie sa iti adaptezi din cand personalitatea pentru a putea tine pasul cu cei dragi. Dupa-amiaza plimba-te in aer liber, planifica-ti analize si consultatii medicale si dormi mai mult.

Horoscop zilnic 14 noiembrie 2019 Leu

Zodia Leu

Prietenii sunt o sursa importanta de informatii, in special informatii care privesc casa, investitiile imobiliare, asigurarile, dar si relatiile cu membrii familiei. Este bine sa te sfatuiesti cu aceste persoane vizavi de achizitionarea unur bunuri patrimoniale, pentru reamenajari interioare sau in privinta solutionarii unui conflict cu o ruda apropiata. Concluziile pe care le desprinzi astazi in urma discutiilor cu prietenii te vor conduce spre variante noi de abordare a vieții.

Horoscop zilnic 14 noiembrie 2019Fecioara

Zodia Fecioara

Ziua iti aduce intalniri importante cu sefii. Foarte greu iti este sa te subordonezi unor ierarhii care se dovedesc a fi ineficiente de multa vreme. Faptul ca destinul insista sa te aduca in contexte socio-profesionale perimate inseamana ca trebuie să iti stabilesti alte ținte profesionale si sa-ti reconsideri pozitia sociala. Deocamdata, retine informatiile vehiculate in preajma ta, vorbeste putin si protocolar, insa in culise pregătește-ți alte direcții de lucru.

Horoscop zilnic 14 noiembrie 2019 Balanta

Zodia Balanta

Vestile din si despre strainatate se pare ca te vor pune la cheltuieli serioase. Fie trebuie sa achiti plata unei calatorii de agrement, fie cineva drag aflat in alta tara are nevoie de sprijinul tau material. Pot intra in discutie si bani cheltuiti pe un program de instruire pe termen lung sau care se desfasoara departe de spatiul in care locuiesti. In orice situatie te-ai afla controleaza-ti reactiile, analizeaza atent ce se petrece, pentru ca exista riscul sa exagerezi.

Horoscop zilnic 14 noiembrie 2019 Scorpion

Zodia Scorpion

Dupa cateva zile cu aspecte tensionate in cadrul relatiilor parteneriale, astazi vei reusi sa obtii concluzii pertinente legate de colaborări. Ia in calcul varianta de a te desprinde de unii colaboratori profesionali si chiar de partenerul de viata. Intervin chestiuni banesti in care esti implicat sau trebuie sa tii cont de altii: partenerul de viata, de afaceri, rude. Poate fi vorba de achitarea unor datorii vechi sau se revine asupra discutiilor legate de credite, mosteniri sau partaje.

Horoscop zilnic 14 noiembrie 2019 Sagetator

Zodia Sagetator

Ziua aduce rasturnari de situatie in relatiile parteneriale. Sunt posibile discutii aprinse cu partenerul de viata sau cu cei de afaceri, insa nu prea se va intelege motivul real al disputelor. Exista in umbra conflicte mocnite mai ales in zona profesionala. Totusi, un sef sau un reprezentant al unei institutii oficiale iti va veni in ajutor, cand te astepti mai putin. Orice este posibil in sfera parteneriala, asa incat fii deschis la schimbari.

Horoscop zilnic 14 noiembrie 2019 Capricorn

Zodia Capricorn

O zi cu multa treaba la serviciu, dar si acasa. Datorita unor colege mult prea vorbărețe poti intampina neplaceri serioase la locul de munca. Imprevizibilul este la cote inalte in sfera profesionala. Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului respirator, de aceea fii prudent si evita provocarile de orice fel. Nu se recomanda consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pentru ca exista riscul unor erori.

Horoscop zilnic 14 noiembrie 2019 Varsator

Zodia Varsator

Esti dornic de distractii si de aventuri de orice fel. A-ti gasi parteneri pentru astfel de lucruri este destul de greu, mai ales ca apelezi cu precădere la persoana iubita sau la copii. Cei dragi iti vor taia elanul, fie amintandu-ti ca ai multe indatoriri profesionale neonorate inca, fie ca bugetul nu iti permite sa faci cheltuieli extravagante. Bine este sa organizezi in secret o mica petrecere la care sa inviti oamenii de pe aceeasi lungime de unda cu tine.

Horoscop zilnic 14 noiembrie 2019 Pesti

Zodia Pesti

Contextul astral de astazi iti aduce o mare dorinta de a sta mai mult acasa, printre cei dragi. Sunt momente favorabile pentru a-ti pregati casa si cămara pentru sezonul rece. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, de aceea fii prudent. Totusi, nostalgia trecutului, dorul de copilarie si de locurile natale iti vor oferi o aura minunata, reusind astfel sa iti atragi sustinatori in planurile familiale, printre rude si apropiati.← Close