Horoscop zilnic 9 noiembrie – 5 zodii chiar au noroc

Adrian, 09 nov.. 2019

Horoscop zilnic 9 noiembrie – Berbec

Sunt zile bune pentru a te ocupa mai mult de sufletul si trupul tau. Esti vulnerabil la remarcile si faptele celor din jurul tau, aspect care te va indeparta de ceilalti. Nemultumirile tale pornesc de la evenimentele petrecute in zona profesionala. Detaseaza-te si evita implicarea emotionala in treburile altora. Ai nevoie de o abordare noua vizavi de tot si toate, astfel incat rezerva-ti momene pentru a-ti alcatui o strategie de viitor.

Horoscop zilnic 9 noiembrie –  Taur

Ar fi minunat sa stai departe de forfota zilnica si sa te gandesti pe indelete la treburile tale. Contextul astral din aceste zile de weekend te predispune la ganduri profunde. Vin catre tine informatii pretioase legate de oamenii si evenimentele in  care esti implicat, insa fii deschis la canale neconventionale de comunicare. Deschide-ti sufletul si mentalul pentru a aborda viata de pe cu totul alte repere. Oboseală și neplăceri datorate unor afecțiuni vechi.

Horoscop zilnic 9 noiembrie –  Gemeni

Weekend-ul iti aduce in preajma prietenii. Se contureaza intalniri si dialoguri importante legate de banii si bunurile pe care le folosesti sau le administrezi in comun cu altii. Sunt posibile altercatii legate de modul in care iti investesti veniturile. Pe de alta parte, fii prudent in relatia cu partenerul de viata, deoarece esti tentat sa nu tii cont de nevoile sale materiale si sufletesti. Sunt momente excelente de a te gandi la implicarea intr-un proiect umanitar de anvergura.

Horoscop zilnic 9 noiembrie –  Rac

Chiar daca este weekend, din senin te poti trezi implicat in altercatii cu un sef sau cu autoritatile oficiale. Fie la serviciu nu ai finalizat corect unele activitati, fie conduci un autovehicul si esti neatent in trafic, fie esti invitat la o intalnire care se lasa cu niscai neplaceri. Sunt momente pasagere, de aceea fii prudent si prezent in tot ce se petrece in preajma ta. Pe de alta parte, sunt momente bune de a-ti imbunatati imagina in ochii celorlalti, prin atitudinea abordată.

Horoscop zilnic 9 noiembrie –  Leu

Discutiile cu cei apropiati din aceste zile iti rafineaza si linistesc sufletul. Daca participi la un seminar, un curs sau o sesiune de comunicari pe teme stiintifice ți se vor deschide culoare noi de studiu pe termen lung. Sau gândește-te la o călătorie indepartata, care să îți îmbogățească cunostintele geografice, istorice si socio-politice. Serile weekend-ului sunt potrivite vizionarii unui spectacol de teatru sau unui film de Oscar.

Horoscop zilnic 9 noiembrie –  Fecioara

Se pare că, în acest weekend, iti faci planuri financiare, insa pe banii altora. Persoana iubita sau copiii cheltuiesc mult de cateva saptamani incoace, fie pe nevoile lor personale, fie pe distractii si hobby-uri. Sunt posibile altercatii cu cei dragi, datorate resurselor materiale pe care le administrati si folositi in comun. Sa ai in vedere si achitarea facturilor sau taxelor restante. Serile acestor zile sunt potrivite pentru discutii filozofice pe teme spirituale.

Horoscop zilnic 9 noiembrie –  Balanta

Relatiile parteneriale sunt foarte dinamice la finalul acestei săptămâni. Ești foarte combativ și tinzi să respingi tot ce vine din partea celorlalți. Se recomandă prudență și discernământ, deoarece poți strica, fără să-ți dai seama, relații bune. Separa chestiunile personale de cele profesionale si nu te lasa prea mult pe mana altora. Organizeaza iesiri in lume alaturi de pertenerul de viata si gandeste-te si la imbunatatirea relatiilor socio-profesionale.

Horoscop zilnic 9 noiembrie –  Scorpion

Sănătatea este vulnerabilă în acest weekend. Chiar dacă ai multe și mărunte de rezolvat, dozează-ți eforturile, selectează prioritățile și, la nevoie, lasă-te ajutat de către cei dragi și de încredere. Și dinspre segmentul profesional vin fie informații prețioase, fie noi sarcini de lucru ce par, la prima vedere, destul de dificile. Ești sensibil la ceea ce se petrece în mediul înconjurător, însă cu puțin efort și bunăvoință vei rezolva totul cu bine.

Horoscop zilnic 9 noiembrie –  Sagetator

În acest weekend se anunta o chermeză alaturi de persoana iubita sau de prieteni apropiati. Pe de alta parte ar fi minunat sa iti dedici cateva momente pentru un hobby sau pentru o activitate sportiva. Atentie la detaliile petrecute intre tine si ceilalti la finalul acestei saptamani pentru ca este o perioada in care iti remodelezi conceptiile si atitudinea fata de cei dragi. Rezervă momente și pentru odihnă și dialog interior.

Horoscop zilnic 9 noiembrie – Capricorn

Weekend-ul iti aduce activitati si discutii aprinse cu cei dragi. Motivul principal al disputelor este bugetul veniturilor si cheltuielilor. Cei din preajma te vor santaja pentru a obtine mai multe resurse materiale de la tine. Fii cu bagare de seama la ce ti se cere si cheltuieste cu masura. Pe de alta parte, ar fi bine sa investesti mai mult in propria ta dezvoltare. Se prefigurează dialoguri și întâlniri importante cu neamurile.

Horoscop zilnic 9 noiembrie –  Varsator

La finalul acestei saptamani se intrezaresc calatorii pe distante scurte la rude sau prieteni apropiati. Pot veni si altii la tine in vizita. Chiar daca starea ta de spirit te predispune la izolare este nevoie sa socializezi. Pe de alta parte, faptul ca ti se cere sfatul, indiferent de situatie, asta te va bucura si antrena in dialogurile cu ceilalti. Schimbul de informatii, contradictiile mentale dintre tine si ceilalti iti vor mentine interesul pentru studiu individual si informare continua.

Horoscop zilnic 9 noiembrie –  Pesti

Banii si implicatiile lor te preocupa in aceste zile. Pe de o parte, se conturează variante noi de castig din munca ta, dar pe de alta parte, apar si cheltuieli neprevazute. Ai in preajma ta suficienti prieteni si protectori care te pot sfatui de bine in a-ti mari veniturile. Sfaturile acestora, ofertele de colaborare care ti se propun iti displac deocamdata, dar la un studiu atent, pe termen lung vei constata ca sunt viabile.← Close