Horoscop zilnic Camelia Pătrășcanu 14 septembrie, gemenii trebuie să fie atenți

Adrian, 14 sept.. 2020

Horoscop zilnic prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru 14 septembrie 2020. Astrolgul a realizat previziunile zilei de luni și atenționează gemenii să fie atenți la cei din jur, unii chiar au nevoie de ei și riscă să nu acorde atenția necesară.

Horoscop 14 septembrie 2020 Camelia Pătrășcanu

Horoscop zilnic 14 septembrie 2020 realizat de Camelia Pătrășcanu pentru fiecare zodie.

Berbec

Berbecii sunt tensionați și astăzi parcă nu se pot înțelege cu nimeni. Ai grijă ce scoți pe gură pentru că nu toți sunt dispuși să-ți asculte ieșirile nervoase și ești la un pas să rupi relații.

Taur

Ziua se arată per total bună, spre după masă este posibil să ai nevoie de mai multă concentrare la locul de muncă pentru ca vin niște sarcini neprevăzute. Te scoate din ritm, iar asta nu-ți place. Fii totuși proactiv.

Gemeni

Uiți să fii atent cu cei din jur, iar de astăzi, 14 septembrie, o să te tot lovești de reproșuri din partea celor dragi că nu ești atent la nevoile lor. Lasă puțin gândurile și nu uita că cei dragi au nevoie de atenția ta. Timp poți să-ți faci, dacă vrei, nu te mai da atât de aglomerat că riști să pierzi prieteni dragi.

Rac

Etapa prin care treci de ceva vreme se aproprie de sfârșit chiar dacă îți este greu să crezi. Nu dispera, calculează bine pașii pe care vrei să-i faci și vezi că astăzi, 14 septembrie ai șanse mari de reușită profesională. Ciulește urechile.

Leu

Calcule, calcule și iar calcule. Dar nu doar banii sunt prezenți în viața ta. Lasă puțin matematica și mai gândește-te și la tine. Ai nevoie să fii apreciat și iubit și chiar dacă nu ai persoana potrivită lângă tine sau ești singur, nu dispera te poți ajuta de familie care știi bine că te răsfață. Lasă orgoliile.

Fecioară

Ești pus pe gânduri de cum deschizi ochii astăzi, fie nu-ți priește începutul de săptămână, fie ești pe un nou drum, dar nu uita că secretul succesului este în mâna ta, chiar îți va merge bine dacă te ții de treabă. Pe seară te apucă treburile casnice, lasă-le deoparte azi, e sărbătoare.

Balanță

Agiație mare la început de săptămână, ceva nu-ți convine de dimineață sau ești prea încărcat cu programul astăzi. Fie ești părinte și stresat cu începutul școlii, fie de astăzi demarezi un nou proiect, fie el personal sau profesional NU uita să calculezi bine. 14 septembrie este una din cele mai bune zile ale tale de anul acesta, chiar dacă pare dificil începutul.

Scorpion

De mută vreme stai și aștepți să răsară soarele și pe strada ta. Horoscopul zilnic de astăzi vine cu vești bune, din 14 septembrie o mare parte din casele tale astrale se deblochează și reușești mai ușor în ceea ce-ți propui.

Săgetător

Ai o zi foarte bună, te trezești energic și nimeni și nimic nu-ți va strica cheful de viață și de muncă astăzi. Eventual de mai limitezi din cauza restricțiilor religioase, că ești pus pe fapte mari.

Capricorn

Camelia Pătrășcanu avertizează nativii zodiei Capricorn că se surmenează și uita că odihna este esențială. Chiar dacă vă considerați puternici și nu dați importanță semnelor pe care corpul vi le transmite, asta nu înseamnă că nu trebuie să vă odihniți, riscați să aveți probleme.

Vărsător

14 septembrie o zi pe care sigur o vei ține minte, ceva frumos se va petrece astăzi în viața ta și surprizele pot veni din aproape ORICE plan. Pe seară de îngrijorezi după ce primești un telefon sau o veste care te pune puțin pe gânduri.

Pești

Înoți în gol de ceva vreme, dar problema este doar la tine, astral nu ai niciun motiv de stagnare. Două mari categorii sunt pentru această zodie pe 14 septembrie, spune Camelia Pătrășcanu, peștii care decid sa meargă înainte indiferent ce le iese în cale și peștii care așteaptă aprobări sau semne.

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu, a fost prezentat la știrile dimineții de la Antena 3.← Close