Îl mai ții minte pe Șerban din Licenii? Care este viața actorului acum

Bosioc Cristina, 17 ian.. 2020

Îl mai știi pe Șerban din celebrul film românesc Licenii? Tudor Petruţ s-a mutat de mulți ani în Statele Unite ale Americii, însă nu a uitat complet de România, ci se mai întoarce aici periodic. Ba chiar plănuiește să seria de mare succes Liceenii.

Îl mai ții minte pe Șerban din Licenii? Care este viața actorului acum

Tudor Petruț a-a lansat în filmul „Liceenii” (1986), unde l-a interpretat pe elevul Şerban Pascu. Acum, după atâția ani, actorul este profesor de matematică și joacă într-un serial produs de NBC. El a acordat recent un interviu pentru publicația femeide10.ro, în cadrul căruia a vorbit despre viața sa în America și care sunt planurile sale de viitor.

Actorul a plecat după Revoluție în Statele Unite și s-a căsătorit cu o femeie de origine americană care i-a furat inima. „Plecarea în SUA a fost o decizie matură. S-a întâmplat că mama copiilor noştri este americancă. Băieţii s-au născut amândoi în California. Pentru ei, pentru nepreţuitul rol de tătic, am luat calea Americii”, a spus actorul care are acum vârsta de 56 de ani.

Totuși relația lor de iubire nu a durat la infinit, însă copii l-au ajutat să treacă peste toate obstacolele. „După ce am divorţat şi am petrecut mai mult timp în România, când am revenit în California, m-am trezit singur şi fără rost. Relaţia extraordinară cu băieţii mei, Ştefan (angajat la o firmă de automobile) şi Alexandru (manager de sportivi), m-a ţinut pe picioare. Aşa am trecut toate examenele pedagogice şi am absolvit programul de licenţă în învăţământ. A fost o transformare esenţială, sunt un regizor care predă Matematică şi apare la tv”, a mai spus Tudor Petruţ.

Tudor Petrut sta acum in America
Tudor Petrut sta acum in America

Actorul revine des în București pentru a-și vizita mama și prietenii, însă a declarat că își dorește foarte mult să continuie seria Liceenii aici în România. Ideea i-a venit din discuţiile cu foştii „colegi” din „Liceenii”.← Close