Ilie Dumitrescu a criticat un jucător de la FCSB în direct la Digisport

Hoidrag Laurentiu, 02 apr.. 2019

Ilie Dumitrescu a criticat un jucător de la FCSB în direct la Digisport. Romario Benzar a fost dojenit dur de Ilie Dumitrescu, după meciul câștigat de FCSB în fața Craiovei, cu 3-2. Fostul mare internațional îl acuză pe fundașul dreapta al ”roș-albaștrilor” că exagerează eventualele lovituri primite în duelurile cu adversarii.

”Nu mi-a plăcut de Benzar, cât de ușor a cedat la o mică atingere, chiar dacă a fost sau nu fault. Prea ușor. Îl văd pe Benzar că la fiecare atingere crezi că s-a soldat cu un fault d-ăla criminal, în urma căruia va sta șase luni.

Trebuie să înțeleagă că este fundaș. Mie nu îmi place să îl văd așa. La orice atingere e pe jos și se vaită. Păcat de aportul lui la faza ofensivă”, a comentat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Citește și:

Cum a ajuns Cătălin Măruță să lucreze în televiziune. Detalii neștiute din tinerețea lui

Cum a răspuns Selly la întrebarea ”Câți bani faci din vlogging?” Video cu vlogger-ul fenomen

Cum face George Buhnici de la Pro TV bani din Youtube

Claudiu Belu, înlocuitorul lui Romario Benzar?

Ilie Dumitrescu a criticat un jucător de la FCSB în direct la Digisport. Claudiu Belu, fotbalistul de 25 de ani care a semnat deja cu FCSB, unde va evolua din sezonul viitor.

Fundașul dreapta se va alătura în zilele următoare noilor colegi, sub comanda lui Mihai Teja, și afirmă că nu se teme de concurența cu Romario Benzar.

Jucătorul în vârstă de 25 de ani a semnat cu roş-albaştrii din postura de fotbalist liber de contract. Înţelegerea sa cu Astra urma să expire în această vară.

Sursă: www.digisport.ro

← Close