Ingredientul secret care o face pe Laura Cosoi să arate atât de bine

Bosioc Cristina, 08 nov.. 2019

Laura Cosoi este una dintre cele mai frumoase vedete din România și multe femei o invidiază pentru tenul ei de catifea, dar și pentru corpul bine sculptat. Laura a dezvăluit recent care este ingredientul secret pe care se bazează și pe car etoată lumea îl consumă zilnic.

Ingredientul secret care o face pe Laura Cosoi să arate atât de bine

Deși cariera îi ocupă foarte mult timp, Laura Cosoi nu se neglijează deloc și are mare grijă de felul în care arată. Vedeta a dezvăluit pentru Click.ro ce face pentru a fi mereu în formă și a se simți bine. Ingredientul secret este chiar apa cea de toate zilele, fără de care nu am putea trăi. Laura este conștientă de beneficiile enorme pe car ele aduce hidratarea corespunzătoare.

Laura Cosoi
Laura Cosoi

„Beau multă apă. Asta în primul rând. De când mă trezesc, până seara. Am o stică cu apă la mine tot timpul. Merg, fac plimbări. Nu am cum să ajung la sală pentru că în momentul de faţă am un program haotic. Lucrez la două spectacole, am repetiţii, merg la genul acesta de evenimente care merită toată energia mea şi nu apuc să fac atât sport pe cât mi-aş dori dar am grijă la ce mănânc”, a declarat Laura Cosoi.

Apa este cel mai puternic ingredient pe care îl avem la îndemână, însă puține femei sunt conștiente cu adevărat de beneficiile pe care le aduce un consum ridicat de apă plată. Dacă bei cel puțin 2 litri de apă pe zi primul care va câștiga un aspect proaspăt va fi tenul tău. Pielea are nevoie de foarte multe lichide, mai ales odată cu înaintarea în vârstă. De aceea este fort eimportant să consumăm zilnic cantitatea corespunzătoare.

Citește și: Laura Cosoi debutează în dublajul de film ca Harley Quinn din versiunea în limba română a aventurii animate ,,LEGO® Batman: Filmul”← Close