Inna și Delia, tarife de LUX. Cât cer cele două artiste pentru un concert

Hoidrag Laurentiu, 08 apr.. 2019

Inna și Delia, tarife de LUX. Delia Matache și INNA sunt printre cele mai căutate artiste din România, însă cele două cer pentru un concert cât o garsonieră. Pentru a te bucura de muzica preferatelor tale trebuie să bagi mâna adânc în buzunar.

Ce onorariu percepe INNA pentru un concert

Inna și Delia, tarife de LUX.  Pentru un concert, INNA cere 15.000 de euro + TVA, dar cheltuielile nu s-au încheiat aici. Artista, care este extrem de populară și în străinătate, are pretenții de lux atunci când se deplasează pentru un spectacol.

INNA vrea ca transportul să-i fie plătit. Cei care o vor pe artistă trebuie să plătească 1 euro/km + TVA și să-i cumpere 2 bilete de avion la business class, asta în cazul în care e vorba de o distanță mai mare de 300 de kilometri.

Citește și:

Pretențiile cresc pentru Delia

Inna și Delia, tarife de LUX. Tariful crește pentru un concert când vine vorba de Delia Matache. Prețul pentru un spectacol susținut de artistă este între 15.000 – 19.000 euro. La fel ca și în cazul INNEI, Delia Matache cere 1 euro/km + TVA, atunci când vine vorba de deplasări. Când distanța este mai mare de 300 km, trebuie cumpărat bilet de avion.

Pentru cazare, Delia cere 5/6 camere duble twin și 3 camere single la un hotel de minimum 4 stele, dar să-i fie asigurată și masa pentru 11/13 persoane.

Citește mai mult AICI

← Close