Irina Tănase vorbește despre Liviu Dragnea. „Se simte foarte rău”

Adrian, 11 sept.. 2020

Irina Tănase a acordat pentru prima oară un interviu pentru o televiziune după ce Liviu Dragnea a fost arestat acum mai bine de 1 an. Antena 3 a reușit să-i o convingă pe iubita lui Liviu Dragnea să vorbească despre starea lui și relația lor.

Invitată în emisiunea Exces de Putere, Irina Tănase i-a acordat un interviu jurnalistei Roxana Ciucă.

Irina Tănase: Liviu Dragnea se simte foarte rău

Irina Tănase a povestit că Liviu Dragnea se simte foarte rău din cauza herniilor de disc de care suferă și din cauza faptului că penitenciarul refuză să-i permită să primească ajutor de specialitate de la medici care-i cunosc istoricul medical.

Iubita lui Dragnea povestea că Liviu Dragnea și-a dorit să muncească în penitenciar și a fost trimis la garaj, unde a suferit și un accident. În timp ce schimba discul unui flex, acesta a fost băgat în priză de alți colegi de-ai săi, Dragnea nu a știut și i-au fost secționate degetele de mână și a primit îngrijiri imediate, exemplare spune Irina Tănase.

Irina Tanase a vorbit despre Liviu Dragnea si starea lui din inchisoare
Irina Tanase a vorbit despre Liviu Dragnea si starea lui din inchisoare

„Conducerii penitenciarului îi este frică de repercusiuni”

Iubita lui Liviu Dragnea este de părere că cei de la Rahova sunt speriați îi a-i acorda permisie pentru a se trata la alte spitale în afară de cele din regim penitenciar și are ca argument ancheta făcută la Rahova, după ce acesta e ieșit în permisie anul acesta.

Nu vorbește des despre politică cu partera sa de viață, dar și atunci când o face Irina spune că fostul lider PSD glumește pe seama politicienilor și nu este la curent cu ce se întâmplă în România în clasa politică pentru că nu urmărește posturile de știri.

Cine a mai rămas în jurul lui Liviu Dragnea?

„Oamenii pe care am știut că sunt sinceri alături de noi sunt în continuare alături de noi cu câteva excepții”, a declarat iubita lui Liviu Dragnea la Antena 3.← Close