Jane Seymour, în costum de baie la 69 de ani. Cum arată acum actrița din Dr. Quinn

Andreea Oprea, 10 ian.. 2021

O mai ții minte? Probabil că și tu ai urmărit serialul Dr Quinn sau filme cu ea. Din 1993 pâna în 2001, Jane Seymour a jucat rolul principal în serialul “Dr. Quinn”. Rolul Dr. Mike i-a adus și Globul de Aur, în 1996, pentru cea mai buna actriță într-un serial de televiziune.

Deși are 69 de ani și 4 copii, trupul actriței  Jane Seymour nu pare afectat de trecerea timpului.

“Sunt intr-o forma mai buna decat eram in trecut. Obisnuiam sa cred ca atunci cand ajungi la 60 de ani esti batran, dar acum am o alta parere”, a declarat vedeta, in trecut.

Pentru a se întreține, actrița mănână echilibrat, face Pilates, Yoga, dans, gimnastică și puțin golf.

“Incerc sa mananc cat mai sanatos, imi cresc propriile gaini si cultiv legume. Merg la sala constant, insa fara sa exagerez”, a adaugat vedeta, care a explicat si de ce nu a ales sa apeleze la mai multe interventii estetice, afirmand ca: “Sunt actrita. Este necesar ca muschii sa se miste, altfel nu voi mai exprima nicio emotie”.

Jane Seymour nu s-a jenat nici să pozeze într-un costum de baie, imagine în care se vede cât de bine arată

Actrița a oferit recent un interviu  despre cele 4 căsnicii, pentru revista People. Aceasta a dezvăluit că toți cei 4 soți ai ei au părăsit-o pentru alte femei. 

“Nu eu am fost cea care a pus capăt căsniciilor mele – ei au făcut-o, găsindu-și pe altcineva”, mărturisește Jane Seymour.

Actrița spune că cele 4 divorțuri au fost “dureroase” și “depresive”, însă au ajutat-o să evolueze ca persoană.← Close