Lavinia Pârva, despre operațiile estetice: „Sunt femeie, iubesc frumusețea”

Bosioc Cristina, 04 dec.. 2019

Lavinia Pârva a postat pe contul ei de Instagram un mesaj foarte lung în care a vorbit despre frumusețe, operații estetice și îngrijirea tenului.

Lavinia Pârva, despre operațiile estetice: „Sunt femeie, iubesc frumusețea”

Soția lui Ștefan Bănică a născut cu câteva luni în urmă și a uimit pe toată lumea cu modul în care a slăbit. Deși a fost aspru criticată pentru kilogramele luate în sarcină, ea a demonstrat că se poate slăbi frumos și rapid după naștere. Lavinia arată acum ca trasă prin inel.

Ea a vorbit recent despre intervențiile estetice, chiar pe profilul ei de Instagram.

„În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Insă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată fată de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine, să explic această schimbare de imagine!

Lavinia Pârva a confirmat că nu are operații estetice, dar că ar fi dispusă să apeleze la astfel de trucuri atunci când va fi nevoie. Desigur, toate acestea vor fi făcute la sfatul medicului.

În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică!!!! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Insă, pentru moment sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al 2-lea rând, menționez că tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită!🥰  Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!

Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că, a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl detină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place că lumea să vadă acelasi lucru!”, este mesajul transmis de Lavinia Pîrva pe reţelele de socializare.

Citește și: Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva, prima apariție de la nașterea fiului lor Alexandru← Close