Lavinia Pârva, transformată de operațiile estetice: „Dacă nu scria numele nu știam că ești tu”

Bosioc Cristina, 09 dec.. 2019

Lavinia Pârva a scris recent pe Instagram un mesaj în care precizează că nu are operații estetice. totuși, fanii săi sunt contrriați de felul în care arată artista și susțin că este complet transformată.

Lavinia Pârva, transformată de operațiile estetice: „Dacă nu scria numele nu știam că ești tu”

„În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică!!!! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Insă, pentru moment sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al 2-lea rând, menționez că tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită!🥰  Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!

Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că, a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl detină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place că lumea să vadă acelasi lucru!”, este mesajul transmis de Lavinia Pîrva pe reţelele de socializare.

Cu toate acestea mai mulți fani i-au atras atenția că schimbarea de pe chipul ei se vede cu adevărat și nu are rost sa se ascundă după deget. Se pare că cei care o îndrăgesc nu sunt mulțumiți de aceste schimbări.

„Ți-ai schimbat fizionomia, ești cu totul altă persoană, dacă nu scria numele nu știam că ești tu”, este unul din comentariile pe care le-a primit cântăreața.

„Ce frumoase ți-au ieșit buzele!”, a scris o altă persoană la pozele pe care le-a postat bruneta pe rețeaua de socializare.

Citește și: Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 9-15 decembrie 2019. Mercur intră în Săgetător. Află pe cine avantajează!

Citește și: Mercur intră în Săgetător din 9 decembrie. Urmează zile grele pentru 3 zodii← Close