Lavinia Pîrva, mesaj disperat. A fost implicată într-o înșelătorie

Bosioc Cristina, 07 ian.. 2020

Lavinia Pîrva a postat un mesaj disperat pe internet, după ce a ajuns să fie victima unei escrocherii. Se pare că mai mulți hackeri au vrut să îi păcăească pe fanii vedetei, iar ea a transmis un mesaj celor care o urmăresc, pentru ca ei să nu pice în plasa escrocilor.

Lavinia Pîrva, mesaj disperat. A fost implicată într-o înșelătorie

Mai multe vedete au fost de-a lungul timpului victime ale unor escrocherii asemănătoare. Se pare că a venit și rândul Laviniei Pârva. Aceasta le-a soliciatat fanilor să nu pice în placa celor care vor să îi facă rău și ă nu furnizeze sub nicio formp date cu caracter personal, pentru că nu este ea cea care le solicită.

„Profilul mi-a fost hack-uit! Vă rog să nu răspundeți la mesaje ce implică solicitarea datelor dumneavoastră personale! Nu le solicit eu!”, a fost mesajul transmis ulterior de Lavinia Pîrva.

Se pare că probleme nu au durat foarte mult timp și Lavinia a putut să își recupereze rapid contul. Se pare că ea a apelat la o echipă de specialiști care au putut să descopere problema și să o rezolve în timp record.

„Datorită ajutorului prompt primit din partea specialiștilor, am reușit să îmi recuperez contul, acum fiind securizat. Acum putem comunica în siguranță!”, a mai scris soția lui Ștefan Bănică Jr., pe Instagram.

Cu doar câteva luni în urmă Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. au devenit părinții unui băiețel sănătos, iar asta i-a schimbat enorm pe amândoi.

„E minunat să fiu din nou tată. O ajut pe Lavinia cu tot ce are nevoie, în măsura timpului în care sunt acasă. Lavinia e un om extraordinar, foarte dedicată copilului şi care ştie să dea echilibru familiei”, a declarat Ștefan Bănică Jr.← Close