Lidia Buble plănuiește să se retragă din muzică

Bosioc Cristina, 04 dec.. 2019

Lidia Buble este una dintre cele mai iubite artiste din România, fiind foarte apreciată pentru vocea sa, dar și pentru stilul ei inconfundabil. Deși are zeci de concerte pe tot parcursul anului, Lidia Buble a dat o veste care i-a lăsat fără cuvinte pe fanii ei. Cântăreața intenționează să se retragă din muzică.

Lidia Buble plănuiește să se retragă din muzică

Artista a fost prezentă la emisiunea Xtra Night Show pentru a-și prezenta noua piesă, însă a făcut niște declarații care i-au uimit și pe prezentatori. Ea susține că ușor ușor vrea să renunțe la muzică și să se îndrepte spre biserică. ”La un moment dat eu o sa ma retrag din industria asta muzicală, ușor, ușor mă duc către Biserică.”, a declarat Lidia.

Lidia Buble vrea sa se retraga din muzica
Lidia Buble vrea sa se retraga din muzica

Rămas șocat de cele auzite, Bordea a întrebat-o ”Cum te duci mă către Biserică?”. ”Mă duc de unde am venit”, i-a mărturisit cântăreața, cu hotărâre maximă.

Această schimbare nu se produce chiar acum, însă acestea sunt intențiile Lidiei și se pare că este foarte hotărâtă. Până atunci ea continuă să își încânte fanii cu piesele sale și cu stilul ei unic. „Nu îmi place să văd mai multe persoane îmbrăcate la fel sau machiate la fel și îmi place mereu să fiu «ruptă din peisaj», cum se spune. Îmi place să aleg lucruri  deosebite. Majoritatea cumpărăturilor le fac online, caut piese speciale, pe care să nu le vezi peste tot”, a declarat Lidia Buble.

Citește și: Lidia Buble a făcut anunțul mult așteptat! ”M-aţi prins la cotitură şi acum trebuie să dau din casă!”

Citește și: Lidia Buble și Răzvan Simion s-au căsătorit în secret? Cum a surprins-o prezentatorul TV pe iubita lui

Citește și: Lidia Buble, moment de sinceritate. A recunoscut că a făcut un gest pe care mulți îl consideră rușinos← Close