Lora a făcut anunțul! Vrea să devină mamă mai repede

Bosioc Cristina, 09 dec.. 2019

Lora a vorbit recent despre viața ei personală și a menționat că este pregătită să devină mamă cât mai repede. Are o relație foarte fericită cu iubitul ei Ionuț Ghenu și simte cp acum este momentul potrivit.

Lora a făcut anunțul! Vrea să devină mamă mai repede

Deși Lora și iubitul ei aveau ca prioritatea casa pe care o construiesc, ei au decis să nu mai amâne și vor încerca să devină părinți. Se pare că lucrurile nu au mers așa cum au plănuit cu construcția și nu se vor putea muta foarte curând. De aceea Lora a decis să nu mai aștepte momentul ideal de a deveni mămică, ci să facă marele pas acum.

„Am doi copii, doi motani foarte obraznici, sper să fac un copil care să nu fie atât de obraznic ca ei. Nu mă sperie responsabilitatea de mamă, doar că eu tot am vrut casă înainte și tot timpul interveneau alte cheltuieli. Asta e singura fază, dar nu cred că o să mai aștept prea mult, adică mi-am dat așa un ultimatum: mă apuc de treabă că dacă stau așa după casă, nu o să fie niciodată momentul”, a spus Lora potrivit Viva.ro

Vedeta locuiește acum într-un apartament dintr-un hotel din Capitală, dar vrea să se mute cât mai repede la casă.

„Locuiesc într-un apartament în hotel, dar nu e în regim hotelier, că ar fi fost cam scump, cred. Am două apartamente cumpărate acolo. Sunt poziționate într-o zonă în care ne e ușor să ajungem unde avem treabă.  Am nevoie de mai mult spațiu. Îmi doresc P+1, mansardă, mi-aș dori și demisol, îmi doresc niște lucruri, dar trebuie să mai tai din ele ca să se poată întâmpla mai repede”, a mai mărturisit cântăreața.

Citește și: Lavinia Pârva, transformată de operațiile estetice: „Dacă nu scria numele nu știam că ești tu”← Close