Loredana Groza, UMILITĂ! Jurata de la X Factor a declarat: “Nu am apelat la nicio operaţie de înfrumuseţare de niciun fel”

Astefanoaiei Cristiana, 23 sept.. 2020

Loredana Groza și-a deschis sufletul la emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3 și a povestit despre cele mai grele momente din viața ei. În copilărie, a fost umilită din cauza invidiei celorlalți copii, iar abia acum a povestit despre greutățile prin care a trecut. Mai mult, vedeta a răspuns și celor care o acuză că, de ceva timp, apelează la serviciile esteticienilor pentru a arăta bine.

Loredana Groza a povestit despre cât de greu i-a fost în copilărie, după ce s-a făcut remarcată datortă talentului artistic.

 Loredana Groza i-a oferit un interviu lui Mihai Gâdea

Datorită talentului muzical, Loredana a devenit vedetă la doar 14 ani. 

“Cu toţii, la un moment dat în copilăria noastră, am avut momente de genul acesta. Chiar dacă acum ele sunt mai violente şi mai mediatizate, din cauza internetului, cu siguranţă lumea s-a schimbat şi toleranţa noastră a devenit intoleranţă. Nu mai tolerăm oamenii care nu sunt ca noi, nu îi acceptăm pe cei care sunt vulnerabili. Pentru mulţi, vulnerabilitatea este o slăbiciune. Eu cred că a fi vulnerabil e un semn de putere, că poţi să te laşi deschis, să nu te prefaci că eşti altfel şi asta este un fel de maturitate pentru mulţi copii, ei sunt mult mai puternici ca atacatorii. Pentru mine este o durere imensă să ştiu că sunt atâţia copii care suferă, care nu pot să vorbească de teamă şi, în continuare, societatea, părinţii, profesorii nu fac nimic pentru asta. Într-o şcoală cred că se trece cu vederea, ca şi cum ar fi ceva normal, dar cred că ţine de fiecare dintre noi şi de cei apropiaţi să existe nişte reguli mult mai dure legate de aceste umilinţe la care sunt supuşi copii”, a declarat Loredana Groza.

“Trauma care se creează este o traumă pe care o porţi cu tine o viaţă întregă, copilul păstrează acest complex de inferioritate, o spun din propria experienţă. Am trăit şi eu momente de genul ăsta, fratele meu poartă ochelari şi, când a venit la şcoală cu lentile groase, toată lumea îl poreclise «chio-chio», şi pe mine, sora lui «chiochio». Sună amuzant acum, dar pentru mine era dureros, nu suportam ca fratele meu să fie umilit şi în gura mare să i se spună aşa doar pentru că avea ochelari. Pe vremea aceea, ochelarii însemnau că ai un handicap fizic, copii îl strigau şi “aragaz cu patru ochi”. Acum, toată lumea se controlează, atunci era mai dificil”, a mai spus artista.

Loredana Groza a mărturisit și cum era poreclită de colegii de şcoală

“O altă perioadă în care eram tratată incorect, şi chiar de către profesori, a fost după ce am început să cânt, să apar la televizor. Aveam un profesor de tehnologie care îmi spunea: “Hai, Steluţa, la tablă, hai să te vedem, că la televizor eşti mare şi tare!”. Voia să mă pună jos. Nu m-a descurajat, eram deja în perioada în care luasem contact cu succesul, asta îţi dă o anumită putere, încredere. Mă lăsam şi nu comentam, înghiţeam în sec şi ştergeam o lacrimă în colţul ochiului”, a spus Loredana Groza.

Fanii o acuză că ar avea operații estetice

Dacă tot a povestit despre vorbele grele pe care le-a îndurat în copilărie, Loredana Groza a mărturisit că și acum o afectează criticile. De pildă, a ținut morțiș să le dea o replică celor care o acuză că arată  „de nerecunoscut“, din cauza operațiilor estetice. Loredana însă susţine însă că nu are intervenţii deloc. 

„Ritualul meu de îngrijire e simplu şi practic. Pentru că nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulţi mă acuză. Nu am nimic împotriva intervenţiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operaţie de înfrumuseţare de niciun fel. Cine mă cunoaşte ştie că aşa e. E uşor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat şi de asta arată bine. Dar nu, nicio operaţie şi niciun estetician nu te pot ajuta, cu toţi banii din lume, să arăţi bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditaţie… E practica mea zilnică. Trebuie să fie constantă, să îţi faci timp dimineaţa şi seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simţi bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puţină grijă de tine! Operaţiile pot să mai aştepte. Sunt atâtea soluţii simple, eficiente şi neinvazive, în ziua de azi“, a declarat Loredana, potrivit viva.ro. 

Artista este parte din juriul show-ului „X Factor“, alături de Delia, Ştefan Bănică Jr. Şi Florin Ristei.

Vezi materialul integral pe YouTube← Close