LPS Banatul a câștigat prima etapă a Cupei Hagi Danone

Adrian, 02 apr.. 2019

LPS Banatul a câștigat prima etapă zonală din cadrul celei de-a zecea ediții a Cupei Hagi Danone și va reprezenta Timișoara la turneul final de la Constanța.

În finală, LPS Banatul s-a impus în fața celor de la CNB Timișoara, scor 1-0. Pe treapta a treia a podiumului s-a aflat Școala Numărul 30 Timișoara. Darius Giurgiu (LPS Banatul) a fost golgheterul competiției, cu șase goluri, iar cel mai bun portar a fost desemnat Sebastian Negrișan (CNB Timișoara).

Copiii au fost premiați de fostul internațional Iosif Rotariu (56 de ani) și Răzvan Sava (16 ani), portar legitimat la Juventus Torino și fost participant la Cupa Hagi Danone, în 2014.

În prima fază, Cupa Hagi Danone are șase etape zonale, la care participă echipele celor mai bune școli din regiune. După Timișoara, vor urma:

2. Etapa Zonală Arad | Stadionul “Motorul” (6-7 Aprilie)
3. Etapa Zonală Tg. Mureş| Baza Sportivă Complex Mureş Weekend (13-14 Aprilie)
4. Etapa Zonală Bucureşti | LPS ”Mircea Eliade” (10-11-12 Mai)
5. Etapa Zonală Iaşi | Teren sintetic Stadionul “Emil Alexandrescu” (18-19 Mai)
6. Etapa Zonală Galaţi | Stadionul “Siderurgistul” (25-26 Mai)
Turneul Final Cupa Hagi Danone se va desfăşura la Academia Hagi din Constanţa, în perioada 29 mai – 1 iunie. Pe lângă cele 6 echipe şcolare câştigătoare ale fazelor zonale, la turneul final
vor mai participa şase echipe de club. Câştigătoarea Turneului Final va fi desemnată campioană naţională, iar cei 12 copii campioni vor reprezenta România la DNC Spania, alături de deţinătoarea trofeului din 2018.

← Close