Ludovic Orban: Președintele României și cu mine am hotărât să declanșăm alegeri anticipate

Bosioc Cristina, 10 ian.. 2020

Ludovic Orban  a participat vineri la o întâlnire de o oră cu președintele Klaus Iohannis. În urma acesteia a anunțat  că vor declanșa procedurile pentur organizarea de alegeri anticipate.

Ludovic Orban: Președintele României și cu mine am hotărât să declanșăm alegeri anticipate

„O spun clar, președintele României și cu mine am hotărât că cel mai bine pentru România este să declanșăm alegeri anticipate”, a spus premierul.

Orban a mai precizat că deja a fost desemnat un grup de lucru care se va ocupa de negocieri cu partidele în scopul de a întruni sprijin pentru procedura de declanașare a alagerilor anticipate.

Premierul Ludovic Orban a ținut să specifice că românii nu mai vor să fie conduși de PSD, care acționează „ca o frînă” în Parlament. Din punctul său și al președintelui Iohannis de vedere, singura soluție este să se organizeze alegeri anticipate cât mai aproape de alegerile locale. Vă reamintim că alegerile locale vor avea loc în luna mai.

Întrebat dacă va demisiona pentru a începe procedura pentru declanșarea anticipatelor, Ludovic Orban a refuzat să răspundă.

„Voința mea și a PNL există și este 100%”, a mai adăugat premierul Ludovic Orban. totodată, el a mai spus și că „există două soluții de declanșare a procedurii, în funcție de evoluția evenimentelor vom opta pentru una din cele două soluții. Aș prefera să nu intrăm acum în discuții tactice„

Citește și: Veste bună pentru angajații din MAI. Salariile lor cresc cu 33%

Citește și: Alocațiile s-ar putea dubla anul acesta. Ce spune Președintele Iohannis← Close