Mădălin Ionescu a vorbit despre ieșirile nervoase ale Cristinei Șișcanu la Survivor

Bosioc Cristina, 24 ian.. 2020

Cristina Șișcanu a reușit sp devină una dintre cele mai criticate vedete de la emisiune Survivor. Deși show-ul nu a început de mult timp, vedeta și-a atras deja mai multe antipatii și fanii îi aduc comentarii negative pe rețelele de socializare. Soțul ei, Mădălin Ionescu, a decis să îi ia apărarea și să își spună părerea în legătură cu ieșirile nervoase ale Cristinei.

Mădălin Ionescu a vorbit despre ieșirile nervoase ale Cristinei Șișcanu la Survivor

Cristina Șișcanu a intrat rapid în polemici cu Războinicii şi a ajuns la cuţite cu Lola după o confruntare în care a arătat că nu are atuu-ri în ceea ce privește activitățile sportive. Soțul ei încearcă să gestioneze cât mai bine situația pe rețelele de socializare ale Cristinei, însă nu face față comentariilor negative care vin în număr foarte mare. Fanii sunt supărați pentru că Șișcanu a fost adusă într-o emisiune sportivă, deși nu are nicio aptitudine de acest fel și face doar scandal.

„Cred că ea se aştepta, aşa cum au făcut-o mai mulţi faimoşi, că elementele sportive nu vor fi predominante. Sigur se aştepta ca problemele cu mâncarea să fie extreme de serioase, dificile să fie şi acomodarea cu condiţiile precare de igienă, absenţa unui spaţiu pentru dormit, procurarea hranei. Şi pentru asta cred că era pregătită. Cristina este o fire extreme de dârză. Extrem de rezistentă. Este o femeie cu un simţ al deminităţii ieşit din comun. Este altruistă. Are un suflet foarte bun şi cei care o cunosc ştiu exact ce spun. Din punctul meu de vedere a făcut faţă cu brio acestei provocări.

Nu ştiu câţi din cei care o critic acum, ar putea trăi cu 100 de grame de orez pe zi, să locuiască în acele condiţii foarte dificile şi să mai facă faţă şi unei competiţii cu nişte oameni care şi-au dedicat viaţa sportului şi să mai fie şi lucizi, calmi şi tăcuţi, atenţi cu toată lumea. Ştiu lucruri pe care le-a făcut Cristina, pentru că le-a şi menţionat oarecum în momentul eliminării cumva supărată de situaţia prin care trece. Eu sunt foarte, foarte mândru de ea.

S-a dovedit a fi cu adevărat un supravieţuitor. Calităţile ei extraordinare de om care întotdeauna a făcut ceva pentru semenii ei i-au ieşit în evidenţă şi de această dată. Ştiu exact ce a făcut şi m-a surprins  extraordinar de mult pentru că eu aveam senzaţia că este mult mai sensibilă. Mă refer la faimoşi, toţi, au trecut prin situaţii limită. Merită felicitări! Mă bucur că în anumite momente Cristina a luat decizii care au schimbat în bine viaţa unora dintre membrii echipei. Toţi cei care judecă de pe margine, stând în faţa televizoarelor, condamnând-o că este cel mai slab om din echipă sau că a avut nişte reacţii temperamentale nu ştiu ce spun. Oamenii aceştia, eu nu am văzut atâta răutate în altă parte a lumii ca aici în România! Mie nu mi se pare deloc inexplicabil ce a făcut sau de neiertat.”, a spus Mădălin Ionescu într-un video publicat pe canalul IGTv al Cristinei Şişcanu.

 ← Close