Maria Cârneci, adevărul despre operațiile estetice

Bosioc Cristina, 07 dec.. 2019

Îndrăgita artistă de muzică populară Maria Cârneci a vorbit despre operațiile estetice și a spus clar și răspicat care este părere ei despre aceste intervenții.

Maria Cârneci, adevărul despre operațiile estetice

Artista a povestit în urmă cu ceva timp că Irina Loghin a vrut să o ducă și pe ea să își facă operații estetice, însă frica ei de ace este prea mare. Maria cârneci nu le condamnă pe femeile care apelează la astfel de trucuri pentru a arăta mai bine, ci din contra. Ea susține că și-ar face tot ce ar fi posibil dacă nu ar avea teama de ace.

„Nu am nimic cu operaţiile estetice, trăim în nişte timpuri în care ele sunt la ordinea zilei. Irina Loghin a vrut să mă ducă să-mi tatuez buzele, sprâncenele. Ea şi-a făcut conturi la buze.

Am întrebat cum se realizează şi când am văzut că sunt nişte ace nu am mai vrut. Îmi este prea frică, dar dacă aş avea curaj, mi-aş băga de toate”, a spus Maria Cârneci, în urmă cu ceva timp, potrivit Spynews.

Recent Maria Cârneci a trecut printr-o mare dramă. Soțul ei s-a stins din viață după o luptă cruntă cu o boală foarte gravă. ”A suferit enorm. S-a luptat cu boala, şi-a dorit să trăiască. Era fericit cu familia lui şi voia să se mai bucure de ei, dar Dumnezeu l-a luat la el. Romulus a avut un cancer de colon. Avea dureri îngrozitoare, dar nu s-a plâns. A fost un om bun şi pe Maria a iubit-o enorm”, a dezvăluit o sursă din preajma familiei sale, pentru click.ro. Citește și: Mercur intră în Săgetător din 9 decembrie. Urmează zile grele pentru 3 zodii

Citște și: Horoscop Neti Sandu 7 decembrie 2019. Noroc pe plan sentimental pentru Săgetători← Close