Matteo a devenit tătic. Iubita lui a născut o fetiță

Bosioc Cristina, 25 ian.. 2020

Cântărețul Matteo a devenit tătic. Iubita sa a născut o fetiță sănătoasă și cei doi sunt în al nouălea cer. Fanii l-au felicitat și s-au bucurat enorm pentru celebrul artist.

Matteo a devenit tătic. Iubita lui a născut o fetiță

Matteo a postat pe rețelel de socializare o primă fotografie cu fetița sa nou născută. ”Cuvintele nu-și au rostul… și nici nu le găsesc pe alea potrivite, dacă sunt unele. Acum suntem o familie!”, a scris cântărețul în dreptul imaginii în care apare cu bebelușul în brațe.

Fanii s-au bucurat enorm și i-au dat o mulțime de comentarii în care l-au felicitat pe artist. Matteo și iubita sa Elena își doreau foarte mult un copil, iar momentul aflării acestei vești a fost unul foarte intens. Matteo a povestit totul într-un interviu acordat acum ceva timp.

Matteo si fetita lui
Matteo si fetita lui

„Mi-a trimis într-o zi o poză pe Whatsapp cu testul de sarcină. M-am blocat, am întins telefonul. Nu am ştiut ce văd, mi s-a blocat creierul. Ştiu cum arată un test de sarcină, dar cred că nu am realizat şi am avut un şoc. După ce am realizat, nu mai ştiam ce înseamnă. Două liniuţe e de bine? E de rău? Am avut vreo 15 minute de blanc total. Bucuria e atât de mare încât nu mai realizezi… Noi ne doream mult de tot să facem un copil. A venit când toate treburile s-au aşezat. Când am reamenajat casa, am făcut o cameră pentru copil. Când s-au aranjat toate, a venit şi copilul. La sfârşitul lui ianuarie o să nască”, a povestit artistul.

Citește și: Sânziana Buruiană vrea să intre în Cartea Recordurilor. Își alăptează fetița la 4 ani← Close