Matteo Politi revine! Se lansează în muzică și se apucă de acțiuni caritabile

Adrian, 19 oct.. 2019

Matteo Politi, cunoscut ca „Doctorul fară diplome” revine! S-a lansat în muzica pentru a ajuta copiii cu dizabilități și lansează o clinică care ar urma să ofere tratamente pentru persoanele fară posibilități.

Întrebat de Maria Coman, cine finantează acest proiect, Matteo Politi, a spus că are un partener, care va acoperi costurile pentru aceste tratamente.

Politti oferă la noua sa clinică și Chirurgie Estetică, pentru femeile care au suferit de cancer mamar și s-a gandit să facă reconstrucții pentru doamnele care au fost operate.

Speră să obțină din muzică măcar 20.000 de euro

Matteo Politi doctorul fara diplome revine
Matteo Politti doctorul fara diplome revine

Într-o declarație făcută la Antena 3, Matteo a spus că speră să strângă 20.000 de euro pentru a putea ajuta copiii.

Politti spune că așteaptă decizia anchetatorilor pentru a vedea dacă poate profesa, deși s-a stabilit clar că acesta nu este autorizat și nu are nici un fel de studii pentru a practica medicina.

Fară urmă de regret, Politti încearcă să pară binevoitor, a mai afirma la aceeasi televiziune că lansarea sa în muzică este atent supravegheata de un artist celebru, fară să dorească să spună și care!

Nu are o explicație clară referitoare la sursa banilor, toate intervențiile pe care a spus ca ar urma să le facă medicii la clinica sa, costând foarte mult.

A rămas în România

Presa a vehiculat ca Matteo Politi ar vrea să plece, ba chiar a fost surprins la vamă în timp ce încerca să părărseasca țara. În stilul caracteristic, ezită să răspundă

„Eu vreau  să stau în România pentru că îmi place, nu mi-am dorit de fapt niciodată să plec.”, a declarat Doctorul Fară Diplome, la Antena 3.



← Close