Meghan Markle, criticată aspru că nu știe să își țină copilul în marsupiu

Bosioc Cristina, 23 ian.. 2020

Meghan Markle a fost criticată dur după ce în mediul online a apărut o fotografie în care îl poartă pe fiul ei greșit într-un marsupiu.

Meghan Markle, criticată aspru că nu știe să își țină copilul în marsupiu

Ca și cum toată vâlva din ultimele săptămâni nu ar fi fost dE ajuns pentru familia ei, Meghan este acum criticată că nu știe să își țină copilul în mod corespunzător în marsupiu, În fotografie ducesei i-a alunecat breteaua depe urăr, iar micuțul Archie a ajuns să stea într-o poziție inconfortabilă, cu un picior atârnat. Cu toate acestea Meghan apare cu zâmbetul pe buze în această fotografie.

Bineînțeles că Meghan Markle nu avea cum să fie iertată de fani pentru această greșeală, așa că mulți au oferit comentarii extrem de negative atunci când au văzut imaginea. Unii chair i-au recomandat ducesei să întrebe o bonă cum ar fi normal să își poarte fiul în marsupiu.

Meghan Markle, criticata dur
Meghan Markle, criticata dur

Vă reamintm că doar cu câteva zile în urmă Ducii de Sussex au anunțat că renunță la statutul de membri seniori ai familiei regale britanice și vor să devină independenți financiar. Deși vestea a venit ca un șoc pentru toată lumea, se pare că situația fusese discutată în familia regală timp de mai multe luni. Regina Elisabeta a dat un comunicat în care a confirmat faptul că îi susține pe cei doi și vor fi întotdeauna bine primiți în familia regală.

Totdată, prințul Harry și Meghan Markle nu vor mai primi fonduri din partea statului britanic, ci vor trebui să se descurce singuri. Timp de un an de zile prințul Charles s-a angajat să îi ajute cu bani, până vor reuși să se pună pe picioare.← Close