Meghan Markle, motivul pentru care Prințul Harry și David Beckham s-au certat

Bosioc Cristina, 14 ian.. 2020

În mijlocul scandalului despre separarea Ducilor de Sussex de familia regală britanică, au început să iasă la iveală tot felul de detalii despre viața privată a acestora. Se pare că Meghan Markle ar fi fost mărul discordiei care a cauzat o ceartă destul de urâtă între prințul Harry și David Beckham, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi.

Meghan Markle, motivul pentru care Prințul Harry și David Beckham s-au certat

Tabloidele din Marea Britanie nu au de gând să îi lase pe Ducii de Sussex să scape atât de ușor. De când au anunțat că renunță la statutul de membri seniori ai familiei regale, au apărut o mulțime de bârfe despre cei doi. Ultima o întrece pe toate! Se pare că Meghan Markle ar fi fost cea care i-a focut pe Harry și David Beckham să se certe, iar de atunci nimic nu a mai fost la fel între cei doi.

Meghan era de părere că Victoria Beckahm are legătură cu o posibilă scurgere de infrmații către presă. Cel puțin, asta susține o sursă din apropierea familiei regale, pe care o citează cotidianul The Sun.

“Meghan a fost furioasă. În mod inexplicabil, s-a temut că Victoria acţionează din umbră… Dar ideea că soţia lui Beckham ar suna personal jurnaliştii ca să le spună picanterii despre Meghan este ridicolă.“ Relația dintre cei doi bărbați a avut de suferit. “Nimic nu a mai fost la fel din acel moment. Să nu uităm că prietenia lor durează din adolescență.”,susține sursa citată mai sus.

Între timp Regina Elisabeta a anunțat că este de acord cu separarea Ducilor de Sussex și îi susține, deși și-ar fi dorit ca ei să nu facă acest pas. Suverana a anunțat asta într-un comunicat de presă.← Close