Meghan Markle, prima apriție din 2020. Ducesa de Sussex a arătat spectaculos

Bosioc Cristina, 08 ian.. 2020

Meghan Markle și-au făcut prima apariție în public de anul acesta, după ce s-a speculat că sunt în plin proces de divorț.  Cei doi soți au atătat impecabil și au părut mai apropiați ca niciodată.

Meghan Markle, prima apriție din 2020. Ducesa de Sussex a arătat spectaculos

Meghan Markle a atras toate privirile la Canada House, unde s-au întâlnit cu Înaltul Comisar din Londra, Janice Charette, pentru a-i mulţumi pentru găzduire şi pentru sprijinul acordat. pe timplu șederii în Canada. Cei doi au stat șase săptămâni în Canada, într-o vilă de lux, unde au petrecut timp de calitate cu fiul lor Archie și au uitat de toate problemele și îndatoririle regale.

Meghan a părut extrem de relaxată și fericită, cu zâmbetul pe buze pe tot parcursul evenimentului. De asemenea, ea și soțul ei au părut mai apropiați ca niciodată.

Prima aparitia a lui Meghan Markle din 2020
Prima aparitia a lui Meghan Markle din 2020

Ducesa de Sussex a avut o costumațieelegantă și simplă, demare efect compusă din: mantou Reiss de 345 lire sterline (1.944 de lei), o bluză de 50 de lire sterline (281 de lei), o fustă Massimo Dutti din satin de 85 de lire sterline (480 de lei), pantofi Jimmy Choo 460 de lire (2.593 de lei) şi o brăţară marca Kismet de 415 lire sterline (2.334 de lei).

Anul trecut prințul Harry și soția sa au fost în atenția publicului datorită mai multor declarații pe care le-au făcut. Ambii au vorbit despre presa britanică și modul agresiv în care se scrie despre ei și familia regală. De asemenea, Harry a confirmat faptul că între el și fratele său William lucrurile nu stau deloc bine. De aici a început o nouă serie de speculații.

Regina nu a vorbit în discursul său de Crăciun despre Ducii de Sussex, ci doar despre nepoțelul ei Archie, care s-a născut în 2019. Acest lucru a ridicat alte semne de întrebare cu privire la relația dintre suverană și nepotul ei.← Close