Mercur intră în Săgetător din 9 decembrie. Urmează zile grele pentru 3 zodii

Bosioc Cristina, 07 dec.. 2019

Mercur intră în Săgetător din 9 decembrie și acest eveniment astral aduce o mulțime de schimbări pentru fiecare zodie. Este posibil să întâmpinați o perioadă mai grea, însă totul va trece cu bine. Dacă nu ați făcut schimbările necesare atunci când trebuie, e posibil să vă loviți de tot felul de piedici.

Mercur intră în Săgetător din 9 decembrie. Urmează zile grele pentru 3 zodii

Berbecii au parte de schimbpri mai ales pe plan profesional și trebuie să facă mai multe sacrificii la locul de muncă. totodată ei devin mult mai pasionali, dar au șanse si să se regăsească în mijlocul uneor conflicte.

Taurii vor avea parte de mai multe schimbpri pozitive, în special pe plan relațional și sentimental. A venit vremea lor în sfârșit!

Gemenii sunt și ei avantajați de Mercur și sunt mult mai comunicativi, știu să rezolve anumtie conflicte și să își păstreze calmul atunci când este nevoie. Stau bine și pe plan financiar.

Racii trebuie să facă alegeri importante, mai ales în ziua de 9 decembrie. De aici viața lor se poate schimba foarte mult. Depinde de ei dacă în bine sau în rău.

Leii vor avea câștiguri uriașe și vor sărbători din plin un succes profesional. Ei vor rezolva și mai multe probleme de sănătate care i-au măcinat în ultimele luni.

Fecioarele au toate șansele să renunțe la vicii car ele-au adus numai probleme. De asemenea vor deveni mai calme și mai organizate.

Balanțele nu știu să comunice prea bine și ar putea avea probleme, în special la locul de muncă, din acest motiv.

Scorpionii sunt și ei prost poziționați de tranzitul lui Mercur. Au tot timpul chef de ceartă și stau foarte prost la capitolul comunicare cu familia și prietenii.

Săgetătorii vor lua dezicii foarte bune pentru ca viața lor să se schimbe enorm. Mercur îi avantajează din toate punctele de vedere și dacă știu să profite vor avea numai de câștigat.

Capricornii ar putea avea probleme în dragoste. Urmează o perioadă haotică pe plan sentimental și vor fi dezamăgiți de anumite persoane.

Vărsătorii nu sunt foarte afectați nici negativ, nici pozitiv de Mercur. Pentru ei urmează o perioadă de liniște.

Peștii nu stau prea bine cu banii și cheltuielile fără rost îi îngroapă în datorii.← Close