Mihaela Rădulescu, decizie șoc la emisiunea „Ferma” de la Pro TV. „Pleci acum! Acum!”

Hoidrag Laurentiu, 04 apr.. 2019

Mihaela Rădulescu, decizie șoc la emisiunea „Ferma” de la Pro TV. Este prima dată când se întâmplă așa ceva, iar Mihaela Rădulescu a fost cea care a făcut anunțul, după ce a venit în casa concurenților împreună cu colegul ei de prezentare, Cristian Bozgan.

Au fost încălcate reguli importante ale show-ului “Ferma”, astfel că Mihaela Rădulescu a fost nevoită să anunțe plecarea uneia dintre concurente. Este vorba despre Paula Pavel, sora artistei Cream.

Bruneta și-a închis lavaliera atunci când a intrat în baie însoțită și a dorit să vorbească fără să fie înregistrată, deși știa clar că acest lucru nu este permis.

„Pleci acum! Acum!”

“Te rog să părăsești ferma! Acum! Îți aducem noi lucrurile. Pleci acum! Acum!”, a spus Mihaela Rădulescu la scurt timp după ce s-a așezat la masa participanților rămași în concursul “Ferma”, care rulează la Pro TV.

Mihaela Rădulescu, decizie șoc la emisiunea „Ferma” de la Pro TV. Prima replică a Paulei Pavel atunci când a auzit decizia producătorilor emisiunii, care a fost transmisă prin intermediul Mihaelei Rădulescu, a fost: “Ok, perfect”. Ea a crezut că are timp să își strângă lucrurile cu care venise în competiția “Ferma”, așa că a continuat: “Acum, acum? Mă duc să împachetez?”, după care a fost lămurită de explicația prezentatoarei.

Citește și:

“V-am pupat pe toți. La revedere”, a spus sora Claudiei Pavel înainte să iasă definitiv din casa concurenților de la emisiunea “Ferma”.

Cum au reacționat Brigitte și Moroșanu

„Nu este corect să vii într-un show şi să faci aşa ceva! Nici în telenovele nu se întâmplă asta şi cred că decizia a fost foarte bună”, a spus Brigitte. “Paula a venit şi a spus că afară se întâmplă aia şi aia”, a spus şi Cătălin Moroşanu.

“Au fost probleme de înţelegere al felului în care trăieşte o comunitate. Voi aţi devenit o familie, iar cine încalcă nişte reguli e liber să vadă uşa pe dinafară”, a încheiat Mihaela Rădulescu.← Close